Cursuri inot

Cursurile de inot sunt un mod excelent de a invata sa inoti. Inotul este o activitate fizica care poate fi practicata de oricine, indiferent de varsta. Inotul este un mod excelent de a va mentine in forma si de a va antrena muschii si inima. Cursurile de inot sunt disponibile pentru toate varstele, si exista cursuri atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Inotul este o activitate foarte sanatoasa care poate fi practicata de catre oricine.

Cunostinta notiunilor de baza ale unei activitati este un lucru esential pentru amatorii ocazionali. Persoanele care practica regulat o anumita activitate stiu mai bine cum sa o faca, cum sa isi exprime gesturile si au avut timpul necesar pentru a-si ajusta miscarile. Asadar, aceste coordonari pot fi facute intre actiuni fizice simple asa cum ar fi mersul, orice ar insemna aceasta activitate pentru individ, si cele mai intricate gesturi ale unui sportiv care practica un sport de contact.

Cei mai multi copii incep cursurile de inot in scolile generale, insa copiii cu un puternic spirit competitiv pot assista la multe curse organisate de catre scoli pentru tineri

Oferim cursuri de inot pentru copii si adulti, ore la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal pentru orice nivel. Atat copiii cat si adultii pot invata sa inoate in diferite locatii sau se pot perfectiona intr-o grupa de nivel asemanator. In bazinul scolii nr.25 beneficiati si de ore de Aqua Gym, iar in bazinul Carol Davila puteti sa alegeti un abonament de relaxare pentru a inota fara asistenta unui antrenor. Alegeti abonamentele dintr-o gama variata, si beneficiati de cele mai bune conditii in locatia aleasa.

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate de luni pana duminica pentru copii cu varsta de peste 3 ani indiferent de nivelul copilului, la grup sau cu antrenor de inot personal.

Cursuri inot copii

Cursurile de inot cu adultii sunt organizate de luni pana duminica indiferent de varsta si nivel, la grup sau cu un antrenor de inot personal.

Cursuri inot adulti Bucuresti

Cursuri inot adulti