Cursuri de inot adulti iarna

Cursuri de inot pentru adulti in sezonul rece.

De ce este bine pentru adulti sa faca cursurile de inot iarna?

In sezonul rece putina lume se incumeta sa iasa din starea de confort si sa faca o plimbare pana la bazin. In plus iarna sunt mai multe haine care trebuie schimbate, iar temperatura de afara iti da de inteles „n-ar fi timpul potrivit” pentru o astfel de activitate. Ei bine daca nu te afli printre cei lejeri care nu pot iesi din starea de confort sub nici o forma, trebuie sa stii ca exista si o multime de beneficii pentru care iarna este cel mai potrivit sezon pentru a invata sa inoti.

 • Iarna bazinele de inot sunt mai libere si beneficiezi de mai multa atentie din partea antrenorilor

 • Iarna in general beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret la cursurile de inot cu adultii

 • In sezonul rece e bine sa inveti sa inoti pentru a avea timp pana la vara sa poti sa stapanesti bine inotul atunci cand pleci in concediu la mare. Pentru a fi siguri ca stapaniti tehnicile de inot precum si calcatul apei este bine sa existe o perioada de cateva luni de antrenament.

 • Tot in sezonul rece pentru cei care stiu sa inoate bine, sau foarte bine, vor simti o usurare sa se antreneze in spatiul lor si pe culoarul lor aproape gol sau cu doar cu cateva persoane. Daca de multe ori vara vi se intampla sa nu fie suficient loc in capetele bazinului, acum este foare probabil ca fiecare adult sa beneficieze de un culoar aproape gol.

 • Pentru persoanele supraponderate sau cele care au o stima scazuta de sine, nu trebuie sa isi mai faca probleme. Datorita numarului scazut de cursanti din orele de inot nimeni nu va va examina posibilele defecte.

 • Iarna inotul reprezinta o activitate foarte relaxanta. Desi nu iti vine sa iesi din casa datorita frigului de afara, temperatura apei si a aerului se mentin mereu intr-o atmosfera foarte calda si placuta, astfel incat iti vei dori mereu sa revii cu placere.

 • Daca doresti sa inveti sa inoti iarna, ai toate sansele sa beneficiezi de cea mai buna asistenta a antrenorilor si implicit sa prinzi mult mai repede teoria. Deasemenea, de cele mai multe ori antrenorii au mult mai mult timp pentru demonstratii si pentru orice intrebare sau neclaritate pe care o ai.

Daca poti sa iesi din starea de confort, te asteptam la bazin. Beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret in aceasta perioada: afla preturile si programul cursurilor de inot pentru adulti

Afla care sunt locatiile noastre si fa o inscriere. Invata sa inoti din timp sau antreneaza-te mai eficient!

Inscriere cursuri inot adulti

Intrebari frecvente despre inot

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  [email protected]

  [email protected]

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: