Bazinul scolii Gimnaziale 25

Bazinul scolii Gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Silvia 54, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Primăria Sectorului 2 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr.25 să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ , precum și alți copii din Capitală, să beneficieze de lecții de natație și polo de la antrenori specializați.

Conform unei hotărâri a Consiliului Local Sector 2, cursurile de înot vor fi oferite GRATUIT elevilor Școlii 25 și contra-cost pentru ceilalți copii. Însă aceștia din urmă vor putea beneficia de reducere de 10% 

Bazinul de inot  a stat nefolosit 3 ani, timp in care acesta a ajuns in paragina iar investitiile necesare pentru reparatiile si mentenanta au crescut simtitor. Datorita primariei sectorului 2 in colaborare cu asociatia sportiva care se va ocupa de punerea in functiune a acestuia, bazinul va putea fi folosit in curand de locatarii sectorului 2.

Datorita efortului primariei sectorului 2 de a deschide acest bazin, localnicii sectorului 2 se pot bucura de o locatie moderna unde micii sportivi isi pot consuma energia invatand sa inoate iar cei mari se pot mentine sanatosi prin miscare si voie buna. In bazinul scolii 25 se vor organiza cursuri de inot pentru incepatori si avansati dar si ore pentru pregatirea sportivilor de performanta in natatie si polo pe apa.

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

Bazinul scolii Gimnaziale 25

Bazinul scolii Gimnaziale 25