Agrement inot

Cursuri de inot la Medicina
Cursuri de inot la Medicina

Inoata de placere pentru un stil de viata sanatos!

Va punem la dispozitie mai multe bazine de inot pentru cursurile de inot cu copii in regim de: initiere inot, consolidare, perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa. Deasemenea pentru copiii cu deficiente fizice va punem la dispozitie un antrenor de inot personal sau un kinetoterapeut.

Pentru agrement va punem la dispozitie bazinul de inot Carol Davila:

Bazinul Facultatii Carol Davila
(Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

0723000050

Agrement inot in sector 6
Agrement inot

 

Bazinul pentru agrement:

Pentru orele de agrement va recomandam bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila din Cotroceni (sector 6). Bazinul de inot se intinde pe o lungime de 25m, avand culoare de 2,5 m, corespunzatoare standardelor FINA. Apa este filtrata si incalzita constant, temperatura acesteia incadrandu-se intre 29 – 34 de grade. Bazinul este dotat cu instalatii de ultima generatie pentru recircularea apei si a aerului. Deasemenea exista vestiare separate, renovate la fiecare inceput de an, cu dulapioare individuale pentru depozitarea lucrurilor in siguranta, banci uscatoare, dusuri, grupuri sanitare, etc.

Prin inotul de placere sau agrement inot se intelege o petrecere plăcută a timpului liber atunci cand inotati intr-o piscina sau intr-un bazin acoperit iarna sau vara, un divertisment, amuzament, sau distracția de a te relaxa in apa. Bazinul de inot va sta la dispozitie atat pentru agrement cat si pentru cursurile de inot luni pana duminica, pe tot parcursul saptamanii, chiar si in weekend atat iarna cat si vara.

Abonamente pentru agrement inot

Cu acest abonament puteti inota de placere fara asistenta unui antrenor. Pentru acest lucru este nevoie sa stiti sa inotati. Abonamentul este valabil doar in bazinul Carol Davila din sectorul 6.

Curs

Cotizatie

8 sedinte (8 ore de inot in 28 de zile)

350 lei

12 sedinte (12 ore de inot in 28 de zile)

450 lei

De ce inot de agrement ?

Inotul de agrement este adresat tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot.

 • Inotul de placere, pe langa faptul ca reprezinta o metoda ideala de pastrare a sanatatii, este si un mijloc de agrement si de recreere, iar uneori are un rol esential in remedierea ori profilaxia unor boli generatoare de mari neajunsuri, reprezentand astfel o necesitate a vietii umane.

 • Datorita efectelor sale multiple, inotul s-a dovedit a fi o activitate sociala de mare importanta. Invatatea inotului trebuie privita in primul rand ca pe o necesitate de aparare a vietii in fata pericolului de inec. De aici reiese caracterul sau utilitar deosebit de important.

 • Un obiectiv al agrementului este formarea mentallitatii de practicare a sportului in general si in special a inotului, ca mod de petrecere a timpului liber si mentinere a formei fizice optime, pe parcursul intregii vieti – promovarea inotului ca un stil de viata sanatos.

Rezervare abonament:

Alegeti un bazin de inot acoperit pentru inotul de placere, agrement sau cursuri de inot pentru copii si adulti daca va aflati in sectorul 2 sau in sectorul 6.

Inscrie-te prin formular, indiferent de ora!

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Alte informatii importante:

  Daca stii deja sa inoti si nu ai nevoie de asistenta te asteptam sa inoti de placere intr-un mediu placut alaturi de o echipa tanara care te poate ajuta la nevoie cu sfaturi simple. In plus beneficiezi de preturi reduse de materiale ajutatoare si un mediu placut atat iarna cat si vara indiferent de temperatura de afara.

  Daca sunteti in cautarea altor locatii pe paginile urmatoare puteti gasi mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.