Atack Team la inaugurarea bazinului scolii 25

Inaugurare bazin scoala 25

Bazinul de înot a fost inaugurat, astăzi (31 august 2018). Bazinul este destinat copiilor, elevilor, adulților, dar și persoanelor cu dizabilităţi. Acesta este construit langa Școala Gimnazială nr. 25 din Capitală.

Localnicii sectorului 2 se pot bucura de o locatie moderna unde micii sportivi isi pot consuma energia invatand sa inoate iar cei mari se pot mentine sanatosi prin miscare si voie buna. In bazinul scolii 25 se vor organiza cursuri de inot pentru incepatori si avansati dar si ore pentru pregatirea sportivilor de performanta in natatie si polo pe apa.

Orarul de funcționare în scop didactic pentru elevii Școlii Gimnaziale numărul 25 va fi de luni până vineri, pe toată durata anului școlar. Lecțiile didactice vor avea durata de 50 minute, cu 10 minute pauză.

Cursurile de inot din bazinul scolii Gimnaziale sunt organizate de profesori experimentati, fosti campioni cu studii superioare, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport. Profesorii si antrenorii lucreaza pe culoare diferite in functie de nivelul cursantilor, oferind cea mai buna asistenta.

Bazinul scolii Gimnaziale 25