Cursuri inot copii Bucuresti

Cursuri inot copii Bucuresti
Cursuri inot copii Bucuresti

Cursuri inot copii Bucuresti

In 2023 va punem la dispozitie cele mai moderne si sigure cursuri de inot pentru copii, organizate in bazine de inot moderne si omologate la cele mai inalte standarde europene, in care puteti sa va inscrieti copilul la cursurile de inot pentru copii in regim de initiere, perfectionare sau performanta. Organizam cursuri de inot pentru copii incepand de la varsta de 3 ani indiferent de nivelul la care se afla. Deasemenea punem la dispozitia copiilor cu probleme kientoterapeuti care ii vor ajuta pe micutii sportivi cu deficiente fizice sa isi tonifieze musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

➢ Aflati care sunt  bazinele de inot

Organizarea cursurilor de inot pentru copii

In toate bazinele de inot, cursurile de inot pentru copii se desfasoara pe culoare diferite in functie de varsta si nivelul fiecarui copil. Atat la nivel de grup cat si cu antrenor personal, instructorii si antrenorii se ocupa cu atentie de toti copiii si colaboreaza intre ei pentru o evolutie cat mai buna a acestora, cu posibilitatea de a fi promovati pe culoarele de perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa.

Care sunt tarifele cursurilor de inot pentru copii?

De cand a fost deschis clubul, de peste 10 ani, nu mandrim cu cel mai bun raport calitate-pret. Astfel in momentul de fata suntem clubul cu cele mai bune oferte pe piata. Ne bazam pe experienta antrenorilor in lucrul cu copiii, atat in regim personal cat si la nivel de grup. Puteti afla toate abonamentele si programul acestora pe pagina urmatoare: abonamente cursuri inot copii

Abonamente pentru cursuri inot copii la nivel de grup.

Incepand cu varsta de 4 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista grupe de incepatori, semi-avansati, avansati, si performanta. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva formata din 5 – 10 copii la un antrenor.

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin Carol Davila

Bazinul se afla in sectorul 6. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul Carol Davila din sectorul 6 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

➢  Toate abonamentele pentru cursuri inot copii

Care este programul cursurilor de inot pentru copii?

Am creat un program cat mai accesibil si flexibil pentru toti copiii, atat pentru cei care au scoala / gradinita dimineata cat si pentru cei care invata dupa-amiaza. Astfel cursurile de inot pot veni in intampinarea tuturor copiilor indiferent de programul avut la scoala, gradinita sau after-school. Deasemenea copiii pot beneficia si de ore suplimentare in weekend.

➢  Program cursuri inot copii

Care este echipamentul necesar la cursurile de inot pentru copii?

  1. Costum de baie pentru fete sau slipi pentru baieti. (obligatoriu)  Fara slipi sau costum de baie adecvat, copilul nu va putea face ora de inot. Incercati sa nu uitati!

  2. Cască. Din material textil sau din cauciuc. Nu prea conteaza materialul. Atat timp cat copilul va face scufundari parul se va uda oricum. Deci alegeti varianta mai confortabila. Casca este obligatorie mai ales pentru fete. Totusi in cazul in care uitati de ea se poate imprumuta deseori de la receptie o casca de inot.

  3. Ochelari de înot. Ii gasiti la magazinele din mall sau pot fi comandati on-line. Ideal ar fi să ii probati, să se potrivească cu forma feţei tale şi sa nu deranjeze pe undeva.

  4. Papucii cu care va merge de la vestiar la bazin şi apoi în duş.

  5. Prosop sau halat.

  6. Gel de duş.

  7.  O sticlă cu apă. S-ar putea sa ii fie sete in timpul cursurilor de inot.

Cum se desfasoara un curs de inot pentru copii?

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara pe culoare diferite in functie de varsta si nivelul fiecarui copil. La nivel de grup antrenorii se ocupa cu atentie de toti copiii si colaboreaza intre ei pentru promovarea acestora pe culoare de perfectionare si performanta. Atunci cand alegeti cursuri de inot la nivel de grup, intotdeauna va exista un antrenor care se va ocupa de un numar limitat de copii pentru nivelul lor: initiere, perfectionare, performanta in natatie, sau polo pe apa. Deasemenea copiii inscrisi la cursurile de initiere inot vor beneficia de o asistenta sporita la inceput pentru a-i ajuta pe acestia sa se acomodeze cu exercitiile necesare. In cazul in care copilul are o teama puternica de apa, va recomandam un antrenor de inot personal.

Cursuri inot copii cu antrenor personal

Puteti apela la un antrenor personal pentru cursuri de inot individuale sau mini-grup de maxim 3 copii, va puteti inscrie la grup sau puteti face sa participati la orele de performanta in natatie sau polo pe apa atunci cand copilul a invatat sa inoate foarte bine. De asemenea punem la dispozitia copiilor cu deficiente fizice, kinetoterapeuti care ii vor ajuta pe micutii sportivi sa isi tonifieze musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

➢  Cursuri inot copii cu antrenor personal

Cum invata copiii sa inoate?

Copiii se acomodeaza repede cu apa, prin practicarea unor exercitii distractive. In acest fel se inlatura timiditatea si frica, dezvoltandu-se treptat curajul si increderea in fortele proprii. Exercitiile vor fi alese pe masura posibilitatilor copiilor. La inceputul lectiilor, copiii vor face cunostinta cu locul de desfasurare a activitatii, pentru a capata siguranta. Indepartarea fricii de apa se realizeaza mai ales prin jocuri desfasurate sub o forma cat mai antrenanta si atractiva intr-o apa în care temperatura va fi de 30 grade filtrata în continuu fără adaos de clor.

Siguranta copiilor pe primul loc!

Siguranta copiilor la cursurile de inot este asigurata atat de personalul clubului (salvamari, antrenori, instructori, profesori) prin atentia oferita fiecaruia in parte cat si prin sisteme de monitorizare video care ne ajuta la o coordonare mai buna si implicit la imbunatatirea serviciilor.

De ce e bine sa  inscrii copilul la inot?

Cand vine vorba despre inotul pentru copii, temerile si convingerile mai mult sau mai putin adevarate ies la iveala. De multe ori insa acestea reprezinta adevarate piedici pentru parinti in a-si inscrie copiii la cursurile de inot si educatie acvatica. Copiii se acomodeaza repede cu apa, prin practicarea unor exercitii distractive. In acest fel se inlatura timiditatea si frica, dezvoltandu-se treptat curajul si increderea in fortele proprii. Exercitiile vor fi alese pe masura posibilitatilor copiilor. La inceputul lectiilor, copii vor face cunostinta cu locul de desfasurare a activitatii pentru a capata siguranta. Indepartarea fricii de apa se realizeaza mai ales prin jocuri desfasurate sub o forma cat mai antrenanta si atractiva intr-o apa în care temperatura va fi de 30 grade filtrata în continuu fără adaos de clor.

„Nu vreau sa inscriu copilul la inot pentru ca plange”

De multe ori despartirea de parinti poate reprezenta un stres pentru copiii mici. De aceea instructorul si programul de educatie acvatica special creat pe grupe de varsta joaca un rol primordial in ceea ce priveste “imprietenirea“ copilului cu apa si detasarea de parinti.

Programele de inot pentru copiii includ prezenta printilor in asa fel incat acestia sa poata urmarii toata activitatea pe parcursul orei. In acest fel nevoia de siguranta a copiilor este indeplinita. Odata obisnuiti cu apa si distractia, cei mici pot ignora prezenta parintilor, insa in conditii de stres nevoia de atasament revine.

Inotul este pentru toti copiii?

Circula un mit ca inotul, ca si alte tipuri de sport ce implica miscari coordonate, este recomanat celor talentati. Inotul insa este necesar tuturor si totodata este foarte placut. Desigur, fiecare copil prezinta inclinatiile sale, de aceea invata diferit. Insa alaturi de un instructor cu pregatire in educatie acvatica infantila totul este posibil, important este ca cel mic sa se joace, sa se distreze si sa se simta incurajat.

„Nu vreau sa il inscriu la cursuri de inot pentru ca ii este frica de apa”

Copiii iubesc confortul si orice situatie care ii scoate din acesta reprezinta pentru ei un motiv de stres, de teama, de respingere. Apa poate aduce multe temeri: teama de rece, de inec, teama de adancime, de necunoscut. Asadar frica de apa pentru copiii inscrisi la cursurile de inot reprezinta o reactie cat se poate de fireasca. Sub indrumarea unui instructor specializat in educatie acvatica infantila temerile si blocajele copiilor sunt invinse, cei mici reusind sa se relaxeze si sa se distreze in apa.

Si parintii pot invata copiii sa inoate?

In lipsa pregatirii teoretice si a stapanirii metodelor de predare ale instructorilor de inot exista riscul ca parintii fie sa nu reuseasca sa ii invete pe cei mici sa inoate, fie sa ii invete gresit pe copii sa se mentina la suprafata apei, iar aceste greseli vor fi foarte greu de corectat mai tarziu. De aceea recomandam ca micutii sa invete macar baza miscarilor in mediul acvatic de la o persoana autorizata, specializata in acest sens. Desigur, exista si persoane care inaota fara sa fi frecventat cursuri de inot, insa stapanind tehnicile corecte exista riscuri mult mai mici de accidentare in apa.

Cum ne inscriem la cursurile de inot pentru copii?

Folositi pagina de inscriere. Apelati unul din numerele de telefon sau faceti o inscriere prin formular indiferent de ora. Va asteptam la bazin pentru a face abonamentul de inot cu numarul de sedinte dorite pentru participarea la cursurile de inot pentru copii.

➢  Inscriere cursuri inot copii

➢  Intrebari frecvente despre inot

Mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii: