Cursuri inot copii la nivel de grup sau cu antrenor personal in Bucuresti.

Va punem la dispozitie locatii in care puteti sa va inscrieti copilul la inot in regim de initiere si perfectionare, sau in grupele de performanta daca acesta are dorinta si experienta necesara. Deasemenea punem la dispozitia copiilor cu probleme kientoterapeuti care ii vor ajuta pe micutii sportivi cu deficiente fizice sa isi tonifieze musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

Locatii pentru cursuri inot copii:

Cursuri inot copii la Carol Davila
(Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

0723000050

Cursuri inot copii la Olimpia
(Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

0761633663

Cursuri inot copii la Scoala 25
(Colentina: Ghinea Brătăşanu nr. 7)

0761633663

Cursuri inot copii

Cursuri inot copii

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara pe culoare diferite in functie de varsta si nivelul fiecarui copil. La nivel de grup antrenorii se ocupa cu atentie de toti copii si colaboreaza intre ei pentru promovarea acestora pe culoare de perfectionare si performanta.

Informatii cursuri inot copii

Cand vine vorba despre inotul pentru copii, temerile si convingerile mai mult sau mai putin adevarate ies la iveala. De multe ori insa acestea reprezinta adevarate piedici pentru parinti in a-si inscrie copiii la cursurile de inot si educatie acvatica. Copiii se acomodeaza repede cu apa, prin practicarea unor exercitii distractive. In acest fel se inlatura timiditatea si frica, dezvoltandu-se treptat curajul si increderea in fortele proprii. Exercitiile vor fi alese pe masura posibilitatilor copiilor. La inceputul lectiilor, copii vor face cunostinta cu locul de desfasurare a activitatii. pentru a capata siguranta. Indepartarea fricii de apa se realizeaza mai ales prin jocuri desfasurate sub o forma cat mai antrenanta si atractiva intr-o apa în care temperatura va fi de 30 grade filtrata în continuu fără adaos de clor.

Preturi cursuri inot copii:

Cursuri de inot pentru copii
(incepand de la varsta de 3 ani –
 initiere,  perfectionare, si performanta)

Abonament

Durata

Pret

8 sedinte

8 ore in 4 saptamani

300 lei

12 sedinte

12 ore in 4 saptamani

400 lei

Cursuri cu antrenor personal
(initiere inot, consolidare si perfectionare)

Abonament

Durata

Pret

8  sedinte

8 ore in 4 saptamani

550 lei

12 sedinte

12 ore in 4 saptamani

750 lei

Recuperare fizica prin inot
(la nivel de grup cu kinetoterapeut)

Abonament

Durata

Pret

8 sedinte

8 ore in 4 saptamani

400 lei

12  sedinte

12 ore in 4 saptamani

500 lei

 

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

Rezervare abonament inot copii:

Apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul de inscriere pentru achizitionarea unui abonament:

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

La ce bazin doriti sa va inscrieti*

Tipul abonamentului* pentru

Alte informatii necesare ?

Mai jos gasiti cateva informatii care ar putea sa va ajute ca parinte inainte de inscrierea copilului la inot:

Nu inscriu copilul la inot pentru ca plange

De multe ori despartirea de parinti poate reprezenta un stres pentru copiii mici. De aceea instructorul si programul de educatie acvatica special creat pe grupe de varsta joaca un rol primordial in ceea ce priveste “imprietenirea“ copilului cu apa si detasarea de parinti.

Programele de inot pentru copiii includ prezenta printilor in asa fel incat acestia sa poata urmarii toata activitatea pe parcursul orei. In acest fel nevoia de siguranta a copiilor este indeplinita. Odata obisnuiti cu apa si distractia, cei mici pot ignora prezenta parintilor, insa in conditii de stres nevoia de atasament revine.

Inotul nu este pentru toti copiii

Circula un mit ca inotul, ca si alte tipuri de sport ce implica miscari coordonate, este recomanat celor talentati. Inotul insa este necesar tuturor si totodata este foarte placut. Desigur, fiecare copil prezinta inclinatiile sale, de aceea invata diferit. Insa alaturi de un instructor cu pregatire in educatie acvatica infantila totul este posibil, important este ca cel mic sa se joace, sa se distreze si sa se simta incurajat.

Nu il inscriu la cursuri de inot pentru ca ii este frica de apa

Copiii iubesc confortul si orice situatie care ii scoate din acesta reprezinta pentru ei un motiv de stres, de teama, de respingere. Apa poate aduce multe temeri: teama de rece, de inec, teama de adancime, de necunoscut. Asadar frica de apa pentru copiii inscrisi la cursurile de inot reprezinta o reactie cat se poate de fireasca. Sub indrumarea unui instructor specializat in educatie acvatica infantila temerile si blocajele copiilor sunt invinse, cei mici reusind sa se relaxeze si sa se distreze in apa.

Si parintii pot invata copiii sa inoate

In lipsa pregatirii teoretice si a stapanirii metodelor de predare ale instructorilor de inot exista riscul ca parintii fie sa nu reuseasca sa ii invete pe cei mici sa inoate, fie sa ii invete gresit pe copii sa se mentina la suprafata apei, iar aceste greseli vor fi foarte greu de corectat mai tarziu. De aceea recomandam ca micutii sa invete macar baza miscarilor in mediul acvatic de la o persoana autorizata, specializata in acest sens. Desigur, exista si persoane care inaota fara sa fi frecventat cursuri de inot, insa stapanind tehnicile corecte exista riscuri mult mai mici de accidentare in apa.