Bazin inot scoala 190 – Berceni, sector 4

Bazin inot scoala 190 in sector 4, Berceni, Piata Sudului

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.  Primăria Sectorului 4 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii 190 din cartierul Berceni să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din sectorul 4, să beneficieze de lecții de inot de la antrenori specializați.

➢ Organizam cursuri de inot GRATUITE

Suntem pregătiți să primim cu bucurie, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-15:00, iar sâmbăta și duminică în intervalul orar 8:00-10:00, toți elevii din Sectorul 4. Cursurile de inot sunt organizate GRATUIT la nivel de grup pentru copiii din sectorul 4!

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190
Bazin inot sector 4 -in Berceni Piata Sudului

Bazinul de inot al scolii nr.190 din sectorul 4 este acoperit si disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Unde se afla bazinul din sectorul 4?

Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

Cum arata bazinul de la scoala 190?

Bazinul de inot din sectorul 4 are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

Inscriere bazin inot Scoala 190

Bazinul de inot este acoperit si functional indiferent de sezon:

Bazinul Scolii nr. 190 (Berceni)
– in sector 4, Piata Sudului, Berceni –
– Str. Vasile Nitu nr.16 –

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament.

Receptie: 0761 633 663

Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in Berceni sector 4. Bazinul este in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter:

  Bazinul de inot din Berceni este acoperit si functional indiferent de sezon. Accesul se face usor cu toate mijloacele de transport: Metrou Piata Sudului M2,  Tramvaiul 1, Autobuze: 313, 381.

  Bazin inot Berceni

   Strada Nițu Vasile Nr. 16
  – in sector 4, Piata Sudului, Berceni –

  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Cursuri inot gratuite la bazinul scolii 190

  Bazinul de înot de la Școala nr. 190 va fi folosit, în scurt timp, gratis, de către toți elevii din Sectorul 4. Procedura de lucru va fi comunicată unităților de învățământ, iar dupa ce vom afla numărul doritorilor, oricare dintre cei 37.826 de copii înscriși în sectorul 4 vor putea practica înotul, pe toată perioada anului școlar, fiind supravegheați și îndrumați de personal specializat.

  Programul cursurilor de inot GRATUITE in sectorul 4

  Cursurile de inot GRATUITE se desfasoara in fiecare an pe toata perioada scolarizarii, pentru toti copiii din  sectorul 4 intre orele afisate.

  Inscrierile sunt facute de conducerea scolilor.

  Cursuri inot copii GRATUITE in bazinul Scolii nr.190

  Aceste cursuri de inot sunt organizate gratuit la nivel de grup pentru copiii din sectorul 4.

  In timpul saptamanii (zilnic):

  – intre orele 08:00 – 15:00

  In Weekend (Sambata si Duminica)

  – intre orele: 08:00 – 10:00