Inot copii sector 2

Cursuri inot copii sector 2
Cursuri inot copii sector 2

Cursuri inot copii sector 2

Când vine vorba de activități extracurriculare pentru copii, cursurile de înot din Sectorul 2 al Bucureștiului se numără printre cele mai bune alegeri. Înotul nu este doar un sport, ci și o abilitate vitală de viață, iar începerea lecțiilor de înot pentru copii în Sectorul 2 poate fi un prim pas fantastic în această direcție. Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să știi despre cursurile de înot disponibile pentru copii în această zonă vibrantă a Capitalei.

Beneficiile Cursurilor de Înot pentru Copii in sectorul 2

Înainte de a explora opțiunile specifice din Sectorul 2, să ne concentrăm pe beneficiile pe care înotul le aduce copiilor. Înotul îmbunătățește nu doar forța fizică și rezistența, dar și coordonarea, echilibrul și flexibilitatea. Mai mult, înotul este cunoscut pentru efectul său pozitiv asupra sănătății mintale, ajutând la reducerea stresului și a anxietății.

Cursuri de Înot pentru Copii în Sectorul 2 Sectorul 2 oferă o varietate de opțiuni pentru cursuri de înot dedicate copiilor. De la bazinul situat pe Strada Ghinea Brătășanu nr. 7, până la alte facilități moderne, părinții pot alege dintr-o gamă largă de programe adaptate diferitelor niveluri de abilitate. Cursurile sunt concepute pentru a fi atât educaționale, cât și distractive, punând accent pe învățarea tehnicilor de bază ale înotului, siguranța în apă și, desigur, bucuria de a înota.

Alegerea Cursului Potrivit Când alegi un curs de înot pentru copilul tău în Sectorul 2, este important să iei în considerare câțiva factori cheie. Uită-te la experiența și calificările instructorilor, recenziile altor părinți, și la facilitățile bazinului. Este esențial ca mediul să fie sigur, curat și prietenos, pentru a asigura cea mai bună experiență de învățare pentru copilul tău.

Cursurile de înot pentru copii în Sectorul 2 reprezintă o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea abilităților de înot ale copiilor într-un mediu sigur și stimulativ. Indiferent de vârstă sau nivelul de abilitate, înotul oferă beneficii incontestabile pentru sănătatea și bunăstarea generală a copiilor. Așadar, dacă locuiești în Sectorul 2 sau împrejurimi, înscrierea copilului tău la unul dintre aceste cursuri poate fi pasul perfect pentru un stil de viață activ și sănătos.

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.25

Cursurile de inot pentru copii organizate la Scoala nr. 25 sunt perfecte pentru copiii dornici sa invete sa inoate si sa se bucure de beneficiile acestui sport. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor si abilitatilor copiilor, permitandu-le sa invete in siguranta si sa-si dezvolte abilitatile la cursurile de perfectionare inot pentru a fi selectat mai apoi intr-o grupa de performanta.

Instructorii nostri specializati sunt pregatiti sa invete copiii sa inoate intr-un mod placut aratandu-le si explicandu-le stilurile si tehnicile corecte pentru a se bucura de apa in siguranta. La cursurile de inot pentru copii veti gasi, de asemenea, un mediu placut si prietenos, in care copiii pot invata sa se distreze si sa invete in acelasi timp.

Cursurile de initiere inot sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Aceastea cuprind metode de invatare ce usureaza tranzitia intre grupele de initiere inot, perfectionare si performanta. De asemenea, vom oferi un program de antrenament diferit pentru fiecare grupa, in functie de nivel si varsta astfel incat copiii sa poata progresa pe masura ce cresc.

Vizitati bazinul scolii nr.25 pentru a vedea ce programe de invatare sunt disponibile pentru copiii dumneavoastra. Ne bucuram sa va intampinam si sa va ajutam sa va bucurati de beneficiile inotului!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr.25 situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport:

Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii