Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.25

Cursuri inot copii bazin scoala 25
Cursuri inot copii bazin scoala 25

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.25

Cursurile de inot pentru copii organizate la Scoala nr. 25 sunt perfecte pentru copiii dornici sa invete sa inoate si sa se bucure de beneficiile acestui sport. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor si abilitatilor copiilor, permitandu-le sa invete in siguranta si sa-si dezvolte abilitatile la cursurile de perfectionare inot pentru a fi selectat mai apoi intr-o grupa de performanta.

Instructorii nostri specializati sunt pregatiti sa invete copiii sa inoate intr-un mod placut aratandu-le si explicandu-le stilurile si tehnicile corecte pentru a se bucura de apa in siguranta. La cursurile de inot pentru copii veti gasi, de asemenea, un mediu placut si prietenos, in care copiii pot invata sa se distreze si sa invete in acelasi timp.

Cursurile de initiere inot sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Aceastea cuprind metode de invatare ce usureaza tranzitia intre grupele de initiere inot, perfectionare si performanta. De asemenea, vom oferi un program de antrenament diferit pentru fiecare grupa, in functie de nivel si varsta astfel incat copiii sa poata progresa pe masura ce cresc.

Vizitati bazinul scolii nr.25 pentru a vedea ce programe de invatare sunt disponibile pentru copiii dumneavoastra. Ne bucuram sa va intampinam si sa va ajutam sa va bucurati de beneficiile inotului!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr.25 situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

1 sedinta
~ 55 minute

300 lei

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport:

Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii