Performanțe Strălucitoare: Echipa Atack Team la Cupa 🏆 Andrei Nicolescu

Cursuri inot copii performanta - Atack Team - Fluture
Cursuri inot copii performanta - Atack Team - Fluture

Cu emoție și bucurie, vă aducem vești extraordinare despre echipa noastră și despre performanțele de la „Cupa🏆Andrei Nicolescu”. Sub îndrumarea dedicată a talentatului antrenor Ene Andrei, 14 copii plini de pasiune și talent, au strălucit în cadrul acestei competiții, cucerind inimile noastre cu rezultate remarcabile.

Fiecare moment din această competiție a fost o poveste de succes, o demonstrație a determinării și a pasiunii acestor sportivi.

Cu mândrie vă prezentăm performanțele lor:

  • Marian Georgescu: A fost o” forță a naturii”, câștigând medalia de aur 🥇 la proba de 50m fluture, iar apoi obținând medalia de bronz 🥉 la 50m liber .

  • Ionescu Ada: Cu inima plină de dăruire, a cucerit medalia de bronz 🥉 la proba de 100m liber, demonstrând că perseverența este cheia succesului.

  • Oltean Bogdan: A impresionat pe toată lumea cu performanța sa, obținând medalia de argint🥈  și apoi medalia de bronz 🥉.

  • Turturica Eric: A adus o contribuție importantă la succesul echipei cu medalia de bronz 🥉, arătându-ne că pasiunea și munca grea pot duce la triumf.

  • Mihai David: A strălucit, aducând acasă medalia de bronz 🥉 și demonstrând că nu există limite atunci când urmăm pasiunea.

Aceste succese nu reprezintă doar performanțe individuale, ci și victorii ale echipei, rezultate ale sacrificiului și a eforturilor comune. Emoțiile și bucuria pe care le-au adus în inimile noastre sunt imposibil de exprimat în cuvinte.

  • Cu mândrie și admirație, vă anunțăm că antrenorul nostru, Ene Andrei, a fost recunoscut drept „Antrenorul Competiției” 🏆  la categoria fete 15 ani și mai mari. Acest premiu este o confirmare a devotamentului său și a capacității de a forma campioni și de a ghida tinerii către vârful performanței în înot.

Cu pasiune și determinare, Echipa Atack Team rămâne dedicată misiunii de a continua să strălucească și de a aduce onoare atât antrenorilor noștri, cât și sportivilor. Aceste realizări excepționale nu reprezintă doar simple victorii, ci adevărate izvoare de mândrie și inspirație pentru noi toți.

Mulțumim tuturor pentru susținere și pentru eforturile depuse.  🏊‍♂️🏆

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii