Cursuri inot copii sector 2 iarna

Importanta cursurilor de inot
Importanta cursurilor de inot

În atmosfera feerică a iernii, cursurile de înot pentru copii din Sectorul 2 se transformă într-o experiență unică și memorabilă, desfășurându-se în bazinul încălzit al Școlii Gimnaziale nr. 25, situată pe pitorescul Strada Ghinea Brătășanu 7, în inima zonei Colentina. Această inițiativă, născută din colaborarea recentă între Primăria Sectorului 2 și Clubul Sportiv Atack Team, reprezintă un pas important în promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, chiar și în lunile reci.

În timpul iernii, bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr. 25 devine un sanctuar pentru tinerii înotători, oferindu-le o oază de căldură și confort. Elevii acestei școli, alături de alți copii din București, sunt invitați să se bucure de apa temperată și să participe la cursuri de natație și polo. Aceste cursuri sunt concepute nu doar pentru a învăța tehnicile de bază ale înotului, dar și pentru a dezvolta coordonarea, forța și rezistența, esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Antrenorii specializați, cu experiență în lucrul cu copiii, aduc o abordare personalizată și adaptată fiecărui mic înotător. Ei sunt dedicați nu doar învățării tehnicilor de înot, ci și în creșterea încrederii în sine a copiilor și în dezvoltarea abilităților lor sociale prin interacțiuni și jocuri acvatice.

Pe lângă beneficiile fizice, cursurile de înot în sezonul de iarnă oferă și o escapadă mentală pentru copii. În timp ce afară frigul și zăpada domnesc, în bazinul școlii, atmosfera este caldă și plină de voie bună. Aceasta reprezintă o pauză binevenită de la rutina școlară și o oportunitate de a se relaxa și a se destinde într-un mediu sigur și stimulativ.

Mai mult, activitățile acvatice iarna ajută la întărirea sistemului imunitar al copiilor, un aspect crucial în aceste luni când sunt mai susceptibili la răceli și alte afecțiuni. Înotul regulat într-un mediu controlat și plăcut poate contribui la o mai bună rezistență a organismului în fața provocărilor sezonului rece.

Programul de înot de iarnă la Școala Gimnazială nr. 25 nu este doar un mod de a învăța înotul, ci o experiență holistică care aduce beneficii semnificative pentru sănătatea fizică și mentală a copiilor, jucând un rol important în dezvoltarea lor generală.

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.25

Cursurile de inot pentru copii organizate la Scoala nr. 25 sunt perfecte pentru copiii dornici sa invete sa inoate si sa se bucure de beneficiile acestui sport. Aceste cursuri sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor si abilitatilor copiilor, permitandu-le sa invete in siguranta si sa-si dezvolte abilitatile la cursurile de perfectionare inot pentru a fi selectat mai apoi intr-o grupa de performanta.

Instructorii nostri specializati sunt pregatiti sa invete copiii sa inoate intr-un mod placut aratandu-le si explicandu-le stilurile si tehnicile corecte pentru a se bucura de apa in siguranta. La cursurile de inot pentru copii veti gasi, de asemenea, un mediu placut si prietenos, in care copiii pot invata sa se distreze si sa invete in acelasi timp.

Cursurile de initiere inot sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Aceastea cuprind metode de invatare ce usureaza tranzitia intre grupele de initiere inot, perfectionare si performanta. De asemenea, vom oferi un program de antrenament diferit pentru fiecare grupa, in functie de nivel si varsta astfel incat copiii sa poata progresa pe masura ce cresc.

Vizitati bazinul scolii nr.25 pentru a vedea ce programe de invatare sunt disponibile pentru copiii dumneavoastra. Ne bucuram sa va intampinam si sa va ajutam sa va bucurati de beneficiile inotului!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr.25 situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.

Abonament pentru cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 25.

Bazinul se afla in sectorul 2. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport:

Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii