Aqua Gym / Aqua Fitness

Aqua Gym Bucuresti sector 2
Aqua Gym Bucuresti sector 2

Beneficieza de reducere la Aqua Gym:

Abonament Aqua Gym (in sectorul 2 sau sectorul 4)

Acest abonament este valabil in bazinul scolii nr.190 si bazinul scolii nr.25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym.

Curs

Cotizatie

8 sedinte

450 lei

12 sedinte

550 lei

Programul abonamentelor de Aqua Gym:
In fiecare luni, miercuri si vineri: 20:00 – 21:00.

Orele de Aqua Gym sunt organizate in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 sau in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4. „Gimnastica in apa” sau aquagym-ul te ajuta sa slabesti si sa tonifiezi musculatura. Prin Aqua Gym vei arde caloriile mai repede decat prin clasicul aerobic pe uscat, si vei da jos mai repede si mai usor  kilogramele acumulate.

Oferta Aqua Gym Bucuresti

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 luni, miercuri si vineri. Puteti opta pentru abonamentul de 8 sedinte sau 12 sedinte dupa preferinte. Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani.

Inscrie-te prin formular pentru a beneficia de oferta indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Abonamentele de Aqua Gym sunt valabile in cele 2 locatii (sector 2 si sector 4)

  Abonament pentru in

  Alte informatii necesare ?

  Unde poti sa faci Aqua Gym in Bucuresti ?

  Organizam ore de Aqua Gym in cele 2 bazine de inot:

  • Bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, in Berceni (metrou Piata Sudului)

  • Bazinul scolii nr.25 din sectorul 2, in Colentina (metrou Obor)

  Aqua Gym in sectorul 4:

  Orele de Aqua Gym se desfasoara in bazinul de inot al scolii nr.190, situat pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, foarte aproape de mall-ul Sun Plaza si de statia de metrou Piata Sudului. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Piata Sudului.

  Aqua Gym in sectorul 2:

  Orele de Aqua Gym se desfasoara in bazinul de inot al scolii nr. 25, situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.

  De ce sa alegem Aqua Gym si nu alt sport ?

  Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

  In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

  Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

  Beneficiile miscarii in apa sub ritmul muzicii !

  Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

  Este important sa mentionez ca aqua gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

  Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

  Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

  Cui ii este destinat programul de fitness acvatic

  Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

  Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

  Fitnessul in apa este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

  Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa poate reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

  Aqua Gym in sectorul 2 – bazinul  scolii 25

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (Obor)

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761 633 663

  Aqua Gym in sectorul 4 – bazinul  scolii 190

   Strada Vasile Nitu nr.16 (Piata Sudului)

  Receptie: 0761 633 663

  Bazinele de înot sunt acoperite si se află în cladiri noi, construite special pentru acest scop . Bazinele de înot au o adâncime de 1,50 m  in zona de Aqua Gym şi o dimensiune de 25 m lungime. Bazinele sunt dotate, tratate si incalzite în conformitate cu normele europene. Aici sunt organizate pe langa orele de Aqua Gym si ore de initiere inot, perfectionare si performanta atat pentru adulti cat si pentru copii.

  Pentru mai multe informatii privind bazinele de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.