Cursuri inot copii in 2024 in sector 4

Cursuri inot copii sector 4
Cursuri inot copii sector 4 Bucuresti

Cursuri inot Copii în sector 4 în 2024:
O Aventură Acvatică în sectorul 4 din Bucuresti

Situat în Sectorul 4, bazinul Școlii Nr. 190 devine un adevărat sanctuar pentru tinerii înotători și iubitorii de sporturi acvatice. Pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, aproape de Piața Sudului, ne-am creat un spațiu unde pasiunea pentru înot și dezvoltarea armonioasă a copiilor se întâlnesc într-un dans perfect coordonat.

🏊‍♂️ O Experiență Unică pentru Micuții Înotători:

Cursurile noastre sunt special concepute pentru a oferi copiilor o experiență de înot captivantă și educativă. Programul nostru include:

  • Sesiuni Adaptate Vârstei și Abilităților: De la primii pași în apă la tehnici avansate de înot, fiecare curs este ajustat pentru a se potrivi cu vârsta și nivelul de abilitate al copilului.

  • Mediu Sigur și Stimulativ: Bazinul Școlii Nr. 190 este dotat cu facilități moderne și oferă un mediu sigur și controlat, perfect pentru învățarea și practicarea înotului.

  • Antrenori Experimentați și Prietenoși: Echipa noastră este formată din instructori pasionați și calificați, dedicați să încurajeze fiecare copil să exploreze și să se bucure de plăcerile înotului.

🌟 Un Spațiu unde Zâmbetele și Realizările se Întâlnesc:

Înotul este mai mult decât o activitate fizică; este o călătorie de descoperire a încrederii în sine, a disciplinei și a bucuriei de a depăși limite. În Bazinul Școlii Nr. 190, ne dedicăm să oferim această experiență fiecărui mic înotător.

  • Program Flexibil: Înțelegem că familiile au programe aglomerate, de aceea oferim sesiuni de înot în diferite intervale orare, pentru a se potrivi cu programul fiecărei familii.

  • Evenimente și Competiții: Organizăm periodic evenimente acvatice și competiții amicale, pentru a stimula spiritul de echipă și a celebra progresul fiecărui copil.

📅 Înscrieri pentru 2024:

Înscrierile pentru cursuri inot copii in anul02 2024 sunt deschise! Fie că este vorba despre primele lecții de înot sau despre perfecționarea tehnicilor deja dobândite, vă așteptăm cu brațele deschise în universul nostru acvatic.

Pentru mai multe informații și pentru înscriere, vă invităm să ne contactați prin telefon/email sau să vizitați pagina noastră de contact. Haideți să împărtășim împreună această călătorie acvatică plină de zâmbete și realizări!

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.190

Este locul în care abilitățile acvatice ale celor mici prind viață, înconjurați de un mediu plin de energie și entuziasm. Ne-am asigurat că fiecare moment petrecut aici este unul de neuitat pentru copiii dvs., oferindu-le o experiență de învățare sigură și distractivă.

De la primele șoapte ale apei până la primele brațe sigure în înot, bazinul nostru este spațiul în care curiozitatea și încrederea își dau întâlnire. Aici, cei mici învață nu doar abilități esențiale de înot, ci și lecții de disciplină, cooperare și bucuria de a explora un mediu nou.

În Berceni, Sectorul 4, suntem punctul de întâlnire al pasiunii pentru înot și al dezvoltării copiilor. Haideți să împărtășim împreună această călătorie acvatică plină de zâmbete și realizări!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr. 190, situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru copii?

Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

Cum se desfasoara cursurile de inot pentru copii in bazinul din Berceni?

Cursurile de inot din bazinul scolii 190 din Berceni se desfasoara atat pentru copii incepand de la varsta de 3 ani cat si pentru adulti, pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui participant. Orele de inot sunt supravegheate cu atentie atat de antrenori aflati pe uscat cat si de instructori de inot atestati in domeniu aflati in apa, pentru a va putea explica si domnstra de fiecare data cand situatia o impune.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii