Atack Team face selectie in grupele de natatie

Cursuri inot performanta
Cursuri inot performanta

Daca ai timpul necesar pentru antrenamentele si competitiile de performanta vino alaturi de noi!

Performanta inot

Copiii nascuti intre anii 2011 – 2014 sunt asteptati in fiecare zi de luni, miercuri si vineri intre orele 17:00 – 19:00 intr-una din locatiile noastre pentru a fi selectati in grupele de performanta. Va asteptam la o sedinta de proba pentru a afla impreuna nivelul la care va aflati.

Bazinul  Scolii nr. 190 (Berceni)
 Strada Nitu Vasile nr. 16 (sector 4)

Bazinul scolii nr. 190 este situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.  Primăria Sectorului 4 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii 190 din cartierul Berceni să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din Capitală, să beneficieze de lecții de natație și polo de la antrenori specializați.

Bazinul  Scolii nr. 25 (Colentina)
 Strada Ghinea Brătăşanu 7 (sector 2)

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1.80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazinul Carol Davila (Cotroceni)
 B-dul Eroii Sanitari nr.8 (sector 6)

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Bazinul este prevăzut cu 6 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la ambele capte. Adancimea bazinului este de 2.00 m adâncime respectand toate standardele europene.

Inscrie-te prin formular, indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?