Performanta inot

Cursuri inot performanta
Cursuri inot performanta

Performanță, Pasiune și Îmbunătățire Continuă

La Clubul Atack Team, performanța nu este simpla obținere de medalii strălucitoare sau stabilirea de recorduri uluitoare în domeniul înotului. Pentru noi, performanța înseamnă mult mai mult. Ea reprezintă pasiunea noastră de a oferi celor mici și elevilor noștri cele mai adecvate metode, astfel încât să îmbrățișeze înotul cu bucurie și motivație.

Creăm un mediu în care fiecare copil se simte inspirat să-și dezvolte abilitățile acvatice în propriul ritm și cu zâmbetul pe buze. Iată de ce credem că performanța în înot nu este doar despre a ajunge primul la linia de finiș sau despre a depăși limitele fizice. Este despre a cuceri lumea apei cu o doză de distracție și pasiune care să dureze o viață întreagă.

1. Pasiunea Pentru Înot: La Atack Team, înotul este mult mai mult decât o activitate sportivă; este o pasiune. Ne străduim să cultivăm această pasiune în inimile tinerilor noștri sportivi, să le inspirăm să iubească apa și să se simtă confortabil în ea.

2. Abordare Personalizată: Fiecare copil este unic, iar progresul în înot poate varia de la unul la altul. De aceea, ne asigurăm că fiecare copil beneficiază de o abordare personalizată în cadrul antrenamentelor noastre. Încurajăm fiecare elev să-și descopere propriile abilități și să le dezvolte în propriul ritm.

3. Bucurie și Motivație: Înotul ar trebui să fie o sursă de bucurie și motivație pentru copii. Prin antrenamentele noastre pline de entuziasm și activități recreative în apă, încurajăm copiii să-și păstreze zâmbetul pe buze și să se distreze în timp ce își îmbunătățesc abilitățile.

4. O Viață Intreagă de Pasiune: Performanța în înot nu se oprește la finalul unei competiții sau a unei sesiuni de antrenament. Ea durează o viață întreagă. Învățând să iubească apa și să stăpânească tehnicile corecte de înot, copiii noștri dobândesc o competență valoroasă și o sursă constantă de distracție și sănătate.

Suntem mândri de cursurile noastre de performanta in inot prin care se pune accentul pe pasiune, bucurie și îmbunătățire continuă. Cu această abordare, ne dorim să contribuim la formarea unei generații de înotători fericiți, motivați și împliniți. Împreună, explorăm fascinanta lume a apei și învățăm lecții valoroase pe care le vom purta cu noi pe tot parcursul vieții.

Abonament pentru cursurile de performanta inot: natatie sau polo pe apa

Incepand cu varsta de 5 ani copiii sunt evaluati si integrati intr-o grupa de nivel asemanator si varsta apropiata. Exista mai multe grupe de performanta in fiecare locatie bazate pe nivelul copiilor, antrenorul ales si tipul antrenamentului (polo/natatie). Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva, atat la orele de antrenament cat si la competitii.

Curs

Cotizatie

Performanta
in Bazinul scolii nr.190
-natatie-

 600 lei

Performanta
in bazinul scolii nr.25
-polo sau natatie-

600 lei

 

➢ Detalii despre:  Cursuri inot copii