Cursurile de inot din bazinul scolii Gimnaziale sunt organizate de profesori experimentati, fosti campioni cu studii superioare, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport. Profesorii si antrenorii lucreaza pe culoare diferite in functie de nivelul cursantilor, oferind cea mai buna asistenta.

Cursuri de inot in sectorul 2

Bazinul scolii Gimnaziale 25

Bazinul scolii 25 - sector 2 Bucuresti

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Recuperare fizica

 Program flexibil

Localizarea bazinului scolii 25

Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Primăria Sectorului 2 și Clubul Sportiv Atack Team au încheiat recent un protocol de colaborare prin care bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr.25 să fie pus în funcțiune, iar elevii acestei unități de învățământ, precum și alți copii din Capitală, să beneficieze de lecții de natație și polo de la antrenori specializați.

Preturile si programul bazinului scolii 25

In bazinul scolii 25 sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Preturile difera in functie de asistenta dorita.

Afla preturile abonamentelor de inot

Afla programul abonamentelor de inot

Localizarea bazinului de inot:

Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşan 7. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

Receptie: 0761 633 663Detalii: 0723 0000 50

Folositi pagina de contact si apelati unul din numerele de telefon. Deasemenea puteti lasa un mesaj prin formularul de contact indiferent de ora.

Cum arata bazinul de inot ?

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

Cine sunt antrenorii ?

Antrenorii echipei sunt fosti sau actuali sportivi de performanta, atestati in domeniu, absolventi sau studenti ai facultatii de educatie fizica si sport.

Floriana Demeter

Floriana Demeter

Antrenor performanta natatie. Kinetoterapeut
Stan Mihaela

Stan Mihaela

Antrenor polo
Strați Simona

Strați Simona

Antrenor polo
Raluca Doară

Raluca Doară

Receptie bazin Carol Davila
Robert Radu

Robert Radu

Kinetoterapeut
Gheorghe Alexandru

Gheorghe Alexandru

Antrenor polo
Robert Popescu

Robert Popescu

Antrenor natație

Experienta 12 ani de inot de performanța.

Atuul meu?

Descopăr întâi copilul, pentru ca fiecare elev trebuie stimulat in funcție de propriile nevoi. Din sport am învățat ca dacă nu faci cu plăcere e un chin și pentru antrenor și pentru copil. Atribui răbdare impreuna cu tipuri diferite de antrenament care sa nu ducă copilul la stadiul de ,,plictiseala’’

Cel mai tânăr antrenor?

Pot înțelege mai bine copii, nu vârsta conteaza cât ceea ce ai in cap.

Te aștept la bazin !

Adrian Drăgușin

Adrian Drăgușin

Antrenor secund echipa de polo

Educatie si formare:
• Masterat în Educație Fizică și Antrenament sportiv, specializarea – natatie, Universitatea Spiru Haret, Bucuresti
• Licenta in Educatie Fizica si Sport, specializarea – Sport si Performanta motrica, Universitatea Spiru Haret, Bucuresti
• Absolvent al Centrului Național de Formare si Perfecționare a Antrenorilor, specializarea – Polo
Sporturi practicate: 18 ani de Înot si Polo

Performante:
• Campion național la spate si fluture
• Campion național si vicecampion național la polo pe apa
• Component al lotului național de juniori la polo pe apa

Belțig Mirel

Belțig Mirel

Manager bazin Carol Davila. Antrenor performanță natație
Vali Tuinea

Vali Tuinea

Antrenor polo
Ionescu Vasile

Ionescu Vasile

Antrenor coorodonator bazin Olimpia. Antrenor performanta polo.
  • Absolvent Colegiul National “Emil Racovita”

  • Absolvent “Scoala Nationala de Antrenori”

  • De 5 ori Vicecampion National de Juniori la Polo pe apa

  • O medalie de Bronz in Campionatul National de Seniori (Rapid Bucuresti 2006)

  • Component al Lotului National de Juniori si Seniori la Polo pe apa

  • Calificare la 2 Turnee Finale ale Campionatului European de Juniori si Tineret (Sofia 2005 – Locul 7 si Oradea 2006 – Locul 10)

  • Vicecampion Balcanic cu Lotul National de Juniori la Polo pe apa (Grecia 2005)

Alexandru Isac

Alexandru Isac

Antrenor performanta polo
Elena Porfireanu

Elena Porfireanu

Antrenor natație

Cursuri inot copii Bucuresti sector 2 si sector 6

Bazin inot Scoala 25 – redeschis

După o perioada plină de provocări redeschidem bazinele de inot. Suntem pregătiți să vă întâmpinăm în aceeași atmosferă relaxantă și confortabilă la piscina bazinului scolii nr.25 din sectorul 2.Bazin... Mai mult...

Bazin inot scoala 25

Bazin inot scoala 25 Bazinul de înot acoperit de  langa scoala 25 din cartierul Colentina şi-a redeschide porţile după ce în au avut loc ample lucrări de renovare, igienizare şi curăţenie. Bazinul este dimensi... Mai mult...

Bazin inot Scoala Gimnaziala

Bazin inot Scoala Gimnaziala Bazinul scolii Gimnaziale nr. 25 este situat pe Ghinea Bratasanu nr.7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti. Bazin... Mai mult...
Bazin inot Scoala Gimnaziala

Bazin inot in sector 2

Bazinul de înot al școlii 25 din sectorul 2, realizat de Compania Națională de Investiții în cadrul programului ”Bazine de Înot”, cu finanțare de la Guvernul României, va fi inaugurat pe data de 31 august 2018 de edilii sectorului 2 alături de echipa clubului sportiv Atack Team care a pus în funcțiune bazinul de înot. La această deosebită ocazie vor participa și alte personalități din lumea sportului.