Bazin inot scoala 25

Bazin renovat scoala 25

Bazin inot scoala 25

Bazinul de înot acoperit de  langa scoala 25 din cartierul Colentina şi-a redeschide porţile după ce au avut loc ample lucrări de renovare, igienizare şi curăţenie. Bazinul este dimensionat pentru invatarea inotului, avand dimensiunile de 12.5X25 m si o adancime variabila de la -1.20 la -1.80.

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot scoala 25

Bazinul scolii 25 este destinat tuturor categoriilor de varsta fara a se limita doar la organizarea cursurilor de inot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare intre etaje.

Pentru realizarea investitiei a fost edificata o cladire monovolum, care adaposteste atat sala bazinului, cat si spatiile auxiliare si cele tehnice.

La parter veti gasi spatii moderne pentru vestiare, dar si cele tehnice pentru sistemele automatizate necesare bunei functionari a bazinului.

Etajul este locul unde veti vedea sala bazinului – aceasta are cinci culoare pentru inot, fiecare cu latimea de 2,5 metri, fiecare culoar avand si blockstarturilor cu o inaltime de 40 de centimetri. Tot aici va fi amplasat si cabinetul de prim ajutor.

Capacitatea este de 60 de persoane, iar temperatura apei este reglata automat intre 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind tratata chimic pentru mentinerea ei in parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica in vigoare.

Temperatura aerului din zona bazinului de inot este in permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica.

Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel incat cursurile de inot se pot desfasura in siguranta si dupa lasarea serii.

Bazinul scolii 25

Bazinul scolii Gimnaziale nr. 25 este situat pe Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti.  Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

Datorita efortului primariei sectorului 2 de a deschide acest bazin, localnicii sectorului 2 se pot bucura de o locatie moderna unde micii sportivi isi pot consuma energia invatand sa inoate iar cei mari se pot mentine sanatosi prin miscare si voie buna.