Cursuri inot copii

Cursurile de inot pentru copii sunt o modalitate excelenta de a-i invata pe copii sa inoate. Copiii pot incepe aceste cursuri la varste diferite, in functie de nivelul lor de abilitati. Cursurile de inot pentru copii pot fi, de asemenea, o experienta distractiva pentru copii si parinti.

Cursurile de înot pentru copii sunt programe de educare sportiva prin care copiii învață să înoate. Programele noastre pentru copii oferă instrucțiuni și activități practice care le permit copiilor să învețe să înoate în siguranță. 

Organizam cursuri de inot pentru copii la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal pentru orice nivel. Copiii pot invata sa inoate in diferite locatii la cursurile de initiere inot organizate special pentru copiii incepatori, sau se pot perfectiona intr-o grupa de nivel asemanator. Deasemenea copiii avansati pot face parte din grupele de performanta in natatie sau polo pe apa. Alegeti abonamentele dintr-o gama variata si beneficiati de cele mai bune conditii in locatia dorita.