Cursuri inot copii GRATUITE in sectorul 4 – Piata Sudului

Vă invităm cu bucurie la cursurile noastre gratuite de înot pentru copii! Suntem entuziasmați să vă ajutăm să descoperiți plăcerea și beneficiile înotului.

🏊‍♀️ Când: Zilnic între orele 9:00 – 15:00; Weekend între orele 8:00 – 10:00.

📍 Unde: Bazinul școlii nr. 190, Str. Vasile Nitu nr. 16, Sectorul 4

Aici, copiii vor învăța să înoate într-un mediu sigur, sub îndrumarea unui personal calificat și prietenos. Înotul este o abilitate esențială și distractivă, și vrem să vă ajutăm să o dobândiți într-un mod plăcut și educativ.

Nu este nevoie de înscriere prealabilă – veniți pur și simplu la bazin și alăturați-vă nouă pentru aventura înotului!

Haideți să începem o vară plină de distracție și sănătate la bazinul nostru. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Înotul: O Oportunitate de Învățare și Dezvoltare pentru Copiii din Sectorul 4

Într-un efort de a promova un stil de viață sănătos și activ pentru copiii din sectorul 4 al Bucureștiului, Clubul Atack Team oferă cursuri de înot gratuite la bazinul școlii nr. 190. Aceste cursuri au loc zilnic între orele 9:00 și 15:00 și în weekend între orele 8:00 și 10:00. Cu o experiență bogată în domeniul sportului și a educației, clubul Atack Team a reușit să aducă înotul în centrul atenției, ajutând până în prezent peste 3000 de copii să dobândească abilități în acest sport vital.

Beneficiile Înotului pentru Copii

Înotul este una dintre cele mai benefice activități fizice pentru copii, deoarece dezvoltă atât abilități fizice, cât și psihologice. Cursurile de înot sunt esențiale pentru dezvoltarea coordonării motorii, a forței și a rezistenței. Acestea contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea capacității respiratorii și a sănătății cardiovasculare, elemente cruciale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. În plus, înotul este o modalitate excelentă de a dezvolta încrederea în sine și abilitățile sociale, deoarece copiii interacționează cu alți copii și cu antrenorii lor.

Cursuri de Înot Gratuite în Sectorul 4

Cursurile de înot gratuite organizate de Clubul Atack Team reprezinta un efort notabil de a face înotul accesibil pentru toți copiii din sectorul 4. Prin organizarea acestor cursuri în bazinul școlii nr. 190, se asigură accesibilitatea și comoditatea pentru părinți și copii deopotrivă.

Personal Calificat și Siguranță

Un aspect esențial al programului de cursuri de înot este personalul calificat și experimentat. Antrenorii de la Clubul Atack Team sunt instruiți pentru a lucra cu copiii de diferite vârste și niveluri de experiență. Siguranța este întotdeauna o prioritate, iar fiecare grupa de copii este supravegheata îndeaproape în timpul cursurilor.

Un Angajament pentru Comunitate

Organizarea cursurilor de înot gratuite este un mod minunat prin care Clubul Atack Team reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea comunității din sectorul 4. Aceste cursuri nu numai că oferă oportunitatea de a învăța înotul, dar și promovează o viață sănătoasă și activă pentru tineri.

Cursurile de înot gratuite la bazinul școlii nr. 190, oferite de Clubul Atack Team, reprezintă o oportunitate valoroasă pentru copiii din sectorul 4 al Bucureștiului. Aceste cursuri nu numai că dezvoltă abilitățile fizice ale copiilor, ci și le învață importanta exercițiului fizic și a sănătății. Cu un personal calificat și o dedicare profundă față de comunitate, Clubul Atack Team continuă să facă o diferență semnificativă în viețile copiilor din acest sector.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii