Inot copii sector 4

Cursuri inot copii sector 4
Cursuri inot copii sector 4 Bucuresti

Cursuri inot copii sector 4

Pentru părinții aflați în căutarea unor cursuri de înaltă calitate pentru înotul copiilor în Sectorul 4, București, opțiunile disponibile sunt atât variate, cât și impresionante. Înotul este o abilitate esențială pentru orice copil, oferind beneficii ce depășesc simpla activitate fizică. Acest articol explorează cele mai bune cursuri de înot pentru copii disponibile în Sectorul 4, oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită.

Avantajele Înotului pentru Copii
Înotul nu este doar o metodă excelentă pentru a menține copiii activi, dar este și esențial pentru siguranța lor. Învățarea înotului dezvoltă coordonarea, echilibrul și forța fizică, totodată promovând o atitudine sănătoasă față de exerciții fizice și un stil de viață activ.

Cursuri de Înot în Sectorul 4
Sectorul 4 se mândrește cu o selecție impresionantă de bazine și programe de înot pentru copii. De la facilități moderne până la instructori experimentați, părinții pot alege dintr-o varietate de cursuri adaptate diferitelor nivele și nevoi. Fie că este vorba despre cursuri introductive pentru începători sau sesiuni avansate pentru cei care doresc să își perfecționeze tehnica, există opțiuni pentru fiecare copil.

Alegerea Cursului Ideal pentru Copilul Tău Atunci când selectezi un curs de înot în Sectorul 4, consideră nivelul de experiență al copilului tău, precum și obiectivele pe termen lung. Este important să alegi un program care nu doar că îi învață pe copii tehnici de bază, ci și le insuflă o dragoste pentru înot. De asemenea, asigură-te că bazinul și facilitățile sunt bine întreținute, iar instructorii sunt calificați și prietenoși.

Alegerea unor cursuri de înot pentru copii în Sectorul 4 este o decizie excelentă pentru părinții care doresc să asigure dezvoltarea fizică și mentală a copiilor lor prin înot. Înotul nu numai că îmbunătățește sănătatea și siguranța, dar oferă și un fundament pentru un stil de viață activ și sănătos. Cu numeroase opțiuni disponibile, Sectorul 4 este un loc ideal pentru a începe sau a continua călătoria de înot a copilului tău.

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.190

Este locul în care abilitățile acvatice ale celor mici prind viață, înconjurați de un mediu plin de energie și entuziasm. Ne-am asigurat că fiecare moment petrecut aici este unul de neuitat pentru copiii dvs., oferindu-le o experiență de învățare sigură și distractivă.

De la primele șoapte ale apei până la primele brațe sigure în înot, bazinul nostru este spațiul în care curiozitatea și încrederea își dau întâlnire. Aici, cei mici învață nu doar abilități esențiale de înot, ci și lecții de disciplină, cooperare și bucuria de a explora un mediu nou.

În Berceni, Sectorul 4, suntem punctul de întâlnire al pasiunii pentru înot și al dezvoltării copiilor. Haideți să împărtășim împreună această călătorie acvatică plină de zâmbete și realizări!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr. 190, situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru copii?

Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

Cum se desfasoara cursurile de inot pentru copii in bazinul din Berceni?

Cursurile de inot din bazinul scolii 190 din Berceni se desfasoara atat pentru copii incepand de la varsta de 3 ani cat si pentru adulti, pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui participant. Orele de inot sunt supravegheate cu atentie atat de antrenori aflati pe uscat cat si de instructori de inot atestati in domeniu aflati in apa, pentru a va putea explica si domnstra de fiecare data cand situatia o impune.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii