Bazinul Facultatii de Medicina

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila in cartierul Cotroceni, pe strada Eroii Sanitari
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila in cartierul Cotroceni, pe strada Eroii Sanitari

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

Cursuri de inot in bazinul de inot de la medicina
Bazinul Facultatii de Medicina – Bazin de inot

Agrement inot la bazinul facultatii de Medicina:

Inoti de placere fara asistenta unui antrenor de inot. Pentru acest abonament trebuie sa stii sa inoti! Poti beneficia de materiale ajutatoare pentru perfectionare, pe care le poti gasi pe marginea bazinului sau le poti cere unui antrenor.

Adancimea bazinului este de 2 metri iar lungimea este de 25 de metri (bazin semiolimpic). Copiii nu pot beneficia de acest abonament fiind necesara supravegherea unui antrenor. Pe marginea bazinului exista salvamari si antrenori care supravegheaza buna desfasurare a orelor.

Cursuri de inot pentru copii si adulti:

In bazinul Carol Davila sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Preturile difera in functie de asistenta dorita: grup / peronal mini-grup / personal individual.

Temperatura apei este cuprinsa intre 30 – 34 de grade pe toata durata anului iar PH-ul se incadreaza in norme cuprinse între 7,2 – 8,2. Concentrația clorului rezidual liber este de maxim 0,5 mg.

Antrenor personal pentru copii si adulti:

Un antrenor de inot personal te poate ajuta sa iti invingi teama de apa sau sa evoluezi mai repid. Diferenta de pret se justifica prin imbunatatirea asistentei: mini-grup / individual. In general acest abonament reprezinta o evolutie mai rapida a cursantilor, prin atentie si printr-o colaborare mai buna in functie de cerinte.

Recuperare fizica pentru copii si adulti:

Daca ai probleme de sanatate iar doctorul ti-a spus ca inotul iti face bine, si recuperarea in mediul acvatic te va ajuta, nu mai pierde timpul. Foloseste pagina de contact si solicita asistenta unui kinetoterapeut care te va ajuta sa iti revii mai repede printr-un program de exercitii in apa cu diverse materiale plutitoare sau greutati mici pentru intarirea musculaturii in zonele afectate!

Unde se afla bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila?

Bazinul facultatii de medicina Carol Davila se afla pe str. Eroii Sanitari nr.8 in sector 6 Bucuresti. Bazinul se afla in incinta facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti langa spitalul Municipal in cartierul Cotroceni.

Video bazin Carol Davila:

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.