Cursuri de inot la Iancului

Cursuri de inot la Iancului – bazin Olimpia

Cursuri de inot la Iancului
Cursuri de inot la Iancului – bazin Olimpia

Bazinul de inot Olimpia se afla in zona Iancului, in sectorul 2, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Preturi bazin Olimpia:

 • 8 sedinte – 300 lei  in 4 saptamani

 • 12 sedinte – 350 lei in 4 saptamani

Program bazin Olimpia:

 • De luni pana vineri: 9:00 – 12:00

 • Sambata, Duminica – Inchis

Localizarea bazinului din zona Iancului:

Bazinul de inot Olimpia este situat in apropieprea mall-ului Mega Mall.

De ce cursuri de inot si de ce sa inveti sa inoti ? 

1. Lecții de înot vă ajută să luptați cu temperaturile reci

Temperaturile de înghețare nu sunt tocmai placute pentru joaca afara, iar copilul dvs. petrece probabil mai mult timp pe canapea. Dacă ați observat o schimbare în starea de spirit a copilului dvs., aceasta ar putea fi atribuită tulburării sezoniere afective.
Deși această afecțiune a fost cunoscută în general pentru a afecta adulții, anumite studii arată că până la 5,5% dintre copiii în vârstă de 9-19 ani pot avea tulburare afectivă sezonieră. Deci, care este cel mai bun mod de a combate acest comportament sezonier al copiilor? Exercițiu, bineînțeles! Cursurile de înot pot crește cantitatea de serotonină din creierul copilului dumneavoastră și pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit. Acum ai de ce să zâmbești!

2. Distracția cu prietenii nu se oprește în piscină!

După cum am spus, copiii petrec mult mai mult timp în interior in timpul anotimpurilor reci. În consecință, nu au același timp cu prietenii lor ca în lunile mai calde. Acest lucru poate fi în detrimentul copilului dvs., deoarece socializarea este cheia dezvoltării.
Lecțiile de grup de la clubul de inot ajută copiii să învețe și să interacționeze cu colegii lor, având în același timp o mulțime de distracție în acest proces.

3. Lecțiile de înot pot îmbunătăți capacitatea copilului de a lupta împotriva bolilor.

Acesta poate fi o surpriză: copilul dvs. nu va răci de la a fi rece și umed după lecții de înot, deoarece răcelile sunt de fapt provocate de viruși. În timp ce părul umed s-ar putea simți puțin răcoros la plimbare, nu este nimic de îngrijorat!
Ceea ce ar trebui să vă faceți griji este aerul rece. Același aer poate usca mucusul căptușelilor nazale ale copilului dvs., ceea ce face mai ușoară intrarea virușilor și îngrijirea copilului dumneavoastră. Spatiile de la bazinul de inot sunt incalzite cu aer cald si umed – spre deosebire de aerul de acasă, care este uscat! Chiar mai bine? Exercitiile pe care copilul le face la inot pot creste performantele sistemului lor imunitar, facandu-l mai pregatit pentru a preveni infectiile bacteriene si virale.

Rezervare abonament inot

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

Detalii:
Inscriere:contact-Silviu-Petrescu

Inscriere pentru cursuri de inot la Iancului:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?