Cursuri inot copii in 2024 la scoala 190

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

Cursuri inot Copii în Bazinul Școlii Nr. 190 în 2024:
O Aventură Acvatică în Inima Berceniului

Situat în vibrantul cartier Berceni, Sectorul 4, bazinul Școlii Nr. 190 devine un adevărat sanctuar pentru tinerii înotători și iubitorii de sporturi acvatice. Pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, aproape de Piața Sudului, ne-am creat un spațiu unde pasiunea pentru înot și dezvoltarea armonioasă a copiilor se întâlnesc într-un dans perfect coordonat.

🏊‍♂️ O Experiență Unică de Învățare și Distracție:

Cursurile noastre de înot sunt mai mult decât simple lecții; ele sunt o călătorie plină de descoperiri, zâmbete și realizări. Fiecare sesiune este o aventură în sine, gândită pentru a încuraja și a dezvolta nu doar abilitățile de înot, dar și încrederea în sine, spiritul de echipă și respectul pentru apă.

🌟 Facilități și Program:

  • Bazin Modern: Bazinul Școlii Nr. 190 este dotat cu cele mai moderne facilități, asigurând un mediu sigur și plăcut pentru cursuri.

  • Program Flexibil: Știm cât de aglomerate pot fi programul și responsabilitățile familiilor, așa că oferim multiple sloturi orare pentru a se potrivi cu rutina dumneavoastră.

  • Grupuri de Vârstă Diferite: Avem grupuri separate pentru copii de diferite vârste, asigurându-ne că fiecare înotător primește atenția și instruirea corespunzătoare nivelului său de dezvoltare.

  • Antrenori Calificați: Instructorii noștri sunt nu doar experimentați în arta înotului, dar sunt și pedagogi dedicați, cu o abordare empatică și motivantă.

🌈 Un Mediu Încurajator și Plin de Viață:

Ne străduim să creăm un mediu în care fiecare copil să se simtă binevenit și valorizat. Cursurile sunt un amestec echilibrat de învățare serioasă și momente pline de distracție, asigurând că fiecare sesiune este o experiență memorabilă pentru micuții înotători.

Înscrieri Deschise pentru 2024!

Pentru a afla mai multe despre programul nostru de cursuri de înot și pentru a vă înscrie copilul, vă invităm să ne contactați sau să vizitați pagina noastră web. Locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă asigurați locul cât mai curând posibil.

Haideți să împărtășim împreună această călătorie acvatică plină de descoperiri și bucurie în inima Berceniului!

Cursuri inot copii in bazinul scolii nr.190

Este locul în care abilitățile acvatice ale celor mici prind viață, înconjurați de un mediu plin de energie și entuziasm. Ne-am asigurat că fiecare moment petrecut aici este unul de neuitat pentru copiii dvs., oferindu-le o experiență de învățare sigură și distractivă.

De la primele șoapte ale apei până la primele brațe sigure în înot, bazinul nostru este spațiul în care curiozitatea și încrederea își dau întâlnire. Aici, cei mici învață nu doar abilități esențiale de înot, ci și lecții de disciplină, cooperare și bucuria de a explora un mediu nou.

În Berceni, Sectorul 4, suntem punctul de întâlnire al pasiunii pentru înot și al dezvoltării copiilor. Haideți să împărtășim împreună această călătorie acvatică plină de zâmbete și realizări!

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara in bazinul scolii nr. 190, situat pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni sector 4 Bucuresti.

Bazin inot Berceni, sector 4 - scoala 190

Abonament cursuri inot copii (nivel de grup) – bazin scoala 190

Bazinul se afla in sectorul 4. Abonamentele cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4 au o valabilitate de 4 saptamani.  Puteti opta pentru ore de grup de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana:

Curs

Cotizatie

1 sedinta
 ~55 minute

300 lei

8 sedinte
8 ore in 4 saptamani

450 lei

12 sedinte
12 ore in 4 saptamani

550 lei

Unde se desfasoara cursurile de inot pentru copii?

Adresa bazinului este: Strada Nițu Vasile Nr. 16, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, sector 4, Berceni, in curtea scolii nr.190.

Cum se desfasoara cursurile de inot pentru copii in bazinul din Berceni?

Cursurile de inot din bazinul scolii 190 din Berceni se desfasoara atat pentru copii incepand de la varsta de 3 ani cat si pentru adulti, pe culoare diferite in functie de nivelul fiecarui participant. Orele de inot sunt supravegheate cu atentie atat de antrenori aflati pe uscat cat si de instructori de inot atestati in domeniu aflati in apa, pentru a va putea explica si domnstra de fiecare data cand situatia o impune.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii