Clubul de inot

Clubul de inot Atack Team

Clubul de inot se adreseaza tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. Oferim servicii calitative in domeniul inotului, programe de initiere, perfectionare si recuperare fizica in mediul acvatic. Ne ocupam de implementarea  gestiunea, si reinoirea sistematica  a programelor si a metodelor de instruire adresate in special persoanelor care doresc sa isi mentina conditia fizica prin practicarea sportului in mod regulat.

Pentru copii de performanta, clubul de inot ofera ore de inot suplimentare si preturi reduse, iar pentru cei care nu fac parte dintr-un club de inot dar stiu sa inoate, nu au teama de apa si pot trece cu usurinta peste emotiile concursurilor va invitam sa va alaturati echipei.

Organizam cursuri de inot in trei locatii cunoscute:

Cursuri inot la bazinul Scolii 25
(piscina noua inaugurata in 2018)

Bazin inot Scoala 25
Cursuri inot la bazinul de la Scoala 25

Acesta este unul din cele mai noi bazine de inot din Bucuresti. Bazinul se prezinta intr-o stare foarte buna cu instalatii de ultima generatie fiind inaugurat in 2018.
Adresa bazinului de inot: Ghinea Bratasanu 7, in Colentina – sector 2 București

Mai multe informatii despre: bazinul scolii Gimnaziale nr.25

 

Cursuri de inot la Medicina
(piscina renovata in 2021)

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila – in Cotroceni

Acest bazin este foarte recunoscut datorita locatiei centrale si a temperaturii apei care nu scade sub 30 de grade. Locatia a fost modernizata in 2019 si se prezinta intr-o stare exceptionala.
Adresa bazinului de inot: Str. Eroii Sanitari nr.8 –  in cartierul Cotroceni (zona Eroilor)

Mai multe informatii despre: bazinul  facultatii de medicina Carol Davila

 

Bazinul de inot Steaua Bucuresti

Bazinul de inot Steaua
Bazin de inot Steaua – Clubul Armatei, in Ghencea nr.35

Adresa: Bd.-ul Ghencea nr.35, sector 6 Bucuresti.
Program: de luni pana vineri 16:00-20:00

Mai multe informatii despre: bazinul de inot Steaua

Bazin inot Olimpia – Iancului
(piscina a fost renovata in 2 019)

Bazinul de inot Olimpia
Bazin de inot Olimpia – Langa Mega Mall Bucuresti, in zona Iancului.

Adresa bazinului: Sos. Iancului nr. 128A, sector 2 Bucuresti ( in apropiere de Mega Mall)
Preturi agrement: abonament 250 lei pentru 8 sedinte
Program bazin: de luni pana vineri 17:00-21:00

Mai multe informatii despre: bazinul de inot Olimpia

Cursurile de inot sunt organizate in regim de initiere, perfectionare atat pentru copii cat si pentru adulti. Pentru copiii cu potential si dorinta de a performa in acest sport clubul face selectii in echipa de polo si natatie.

Cursuri inot copii

Incepand de la varsta de 3 ani va puteti inscrie copilul la grupele de initiere sau puteti alege un antrenor de inot personal.  Daca copilul este mai  mare sau stie sa inoate, acesta poate face parte din grupele de perfectionare alaturi de avansati. Ulterior poate fi selectionat intr-o grupa de performanta.

Cursuri inot adulti

Adultii pot invata sa inoate indiferent de varsta facand parte din grupele de initiere sau din cele de perfectionare alaturi de avansati. In cazul in care va doriti sa beneficiati de asistenta sporita puteti apela la un antrenor personal.

Aqua Gym

Aqua Gym-ul sau gimnastica in apa este recomandat atat persoanelor care nu stiu sa inoate cat si celor care doresc sa arda caloriile cu mai putin efort intr-un mediu mai placut, pe ritmul muzicii.

Recuperare fizica

Daca ai probleme de sanatate iar doctorul ti-a spus ca inotul iti face bine, si recuperarea in mediul acvatic te va ajuta, nu mai pierde timpul. Foloseste pagina de contact si solicita asistenta unui kinetoterapeut care te va ajuta sa iti revii mai repede printr-un program de exercitii in apa cu diverse materiale plutitoare sau greutati mici pentru intarirea musculaturii in zonele afectate !

Agrement inot

Pentru orele de agrement va recomandam bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila din Cotroceni (sector 6). Bazinul de inot se intinde pe o lungime de 25m, avand culoare de 2,5 m, corespunzatoare standardelor FINA. Apa este filtrata si incalzita constant, temperatura acesteia incadrandu-se intre 30 – 32 de grade.