Recuperare prin inot

Recuperare fizica prin inot

Daca ai probleme de sanatate iar doctorul ti-a spus ca inotul iti face bine, si recuperarea in mediul acvatic te va ajuta, nu mai pierde timpul. Foloseste pagina de contact si solicita asistenta unui kinetoterapeut care te va ajuta sa iti revii mai repede printr-un program de exercitii in apa cu diverse materiale plutitoare sau greutati mici pentru intarirea musculaturii in zonele afectate!

Va punem la dispozitie doua metode de recuperare fizica: pe uscat, si in mediul acvatic prin inot sub asistenta unor kinetoterapeuti cu experienta.

contact-Gabi-Pitigoi

contact-Silviu-Petrescu

Oferta & localizare Bazin Carol Davila 

Oferta & localizare Bazin Olimpia

Recuperarea fizica prin inot sau hidrokinetoterapia, reprezintă baza recuperării medicale, una din principalele forme de refacere a funcţiilor diminuate în urma unor boli sau traumatisme. În acelaşi timp, metodele terapiei prin inot au indicaţii largi în majoritatea capitolelor de patologie (aspect terapeutic) şi mai modern în profilaxia primară a unor grupe largi de afecţiuni ale sistemului locomotor, ale aparatului cardio-vascular, aparatului respirator, etc. (aspect profilactic). Kinetoterapeutii nostrii prezintă participanţilor, într-o manieră mai mult comercială decât ştiinţifică, „puterea apei”. Programele respective sunt însă deosebit de atractive şi mai ales eficiente. Ele sunt intitulate generic “Recuperare fizica prin Inot” pentru a sugera complexitatea acestor demersuri acvatice, ca parametrii revelatori ai sănătăţii.

Related Posts