Cursuri de inot adulti

Cursuri de inot pentru adulti organizate pentru ori ce nivel, indiferent de varsta.

Va punem la dispozitie locatii in care puteti sa va inscrieti la inot, in regim de initiere sau perfectionare, cu antrenor personal sau la nivel de grup. Exista si ore particulare cu antrenor personal pentru cei care doresc sa participe la diferite competitii sportive (triathlon, swimathlon, pentru testarile stewardeselor, etc).

Abonamentele de inot pentru adulti sunt valabile in toate cele 3 locatii:

Cursuri inot adulti la Carol Davila
(Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

0723000050

Cursuri inot adulti la Olimpia
(Sector 2: Iancului nr. 128A)

0761633663

Cursuri inot adulti la bazinul scolii 25 
(Colentina: Ghinea Brătăşanu 7)

0761633663

Deasemenea punem la dispozitie kientoterapeuti care va vor ajuta in cazul deficientelor fizice sa va tonifiati musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

Cursuri de inot pentru adulti

Cursuri de inot pentru adulti

Preturi pentru cursuri inot adulti
Incepand cu varsta de 18 ani adultii pot face parte dintr-o grupa de nivel asemanator. Exista grupe de incepatori, si grupe de avansati. Pentru fiecare grupa exista unul sau mai multi antrenori care se ocupa exclusiv de grupa respectiva.

Abonament

Durata

Pret

8 sedinte
la nivel de grup

8 ore in 4 saptamani

300 lei

12 sedinte
la nivel de grup

12 ore in 4 saptamani

400 lei

Cursuri de inot pentru adulti cu antrenor personal
Incepand cu varsta de 3 ani adultii inscrisi cu acest abonament pot face parte dintr-o semi-grupa de maxim 3 persoane la un antrenor pentru o asistenta foarte buna. Deasemenea exista si varianta de 1:1 (antrenor individual).

Abonament

Durata

Pret

4 sedinte
Personal: (3:1)
3 adulti la un antrenor

4 ore in 4 staptamani

400 lei

8  sedinte
Personal (3:1)
3 adulti la un antrenor

8 ore in 4 saptamani

550 lei

12 sedinte
Personal (3:1)
3 adulti la un antrenor

12 ore in 4 saptamani

750 lei

8 sedinte
individual (1:1)
un singur adult la antrenor

8 ore in 4 saptamani

750 lei

12 sedinte
individual (1:1)
un singur adult la antrenor

12 ore in 4 saptamani

950 lei

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani.

Inscrie-te prin formular, indiferent de ora:

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

La ce bazin doriti sa va inscrieti*

Tipul abonamentului* pentru

Alte informatii necesare ?

Inainte sa va grabiti sa alegeti una dintre variante trebuie sa luati in considerare urmatoarele criterii:

  • Nivelul d-voastra la care va aflati in momentul in care doriti achizitionati un abonament de inot: Multa lume incepe de la 0 ! Adica fara cunostinte in domeniu. Totusi persoanele care nu stiu sa inoate sunt deobicei persoane care au mai facut sport si pot pune in practica usor explicatiile primite de la antrenori. Acestia aleg varianta abonamentului de grup si invata sa inoate. Daca considerati ca de-a lungul timpului nu prea ati facut miscare,  aveti o viata sedentara, iar sportul pentru d-voastra a reprezentat mereu o problema  atunci probabil ca veti avea nevoie de un antrenor personal care sa va aduca pe linia de plutire pentru ca mai apoi sa va integrati unui nivel de grup si sa invatati sa inotati.

  • Teama de apa cu care va confruntati: Daca frica de apa nu este una dintre problemele d-voastra atunci puteti veni la bazin pentru cursurile de inot la nivel de grup. Daca pana in prezent aveti incercari nefercite in mediul acvatic iar acestea au creat o bariera iar curajul in mediul acvatic nu este una din calitatile d-voastra, va recomandam un antrenor personal pentru o asitenta mai buna.

  • Scopul pe care il aveti atunci cand va apucati de un curs de inot: Multi doresc doar sa invete sa inoate, iar in acest caz cea mai buna varianta este abonamentul de grup. Daca doriti sa invatati mai repede, mai corect, mai eficient, sa beneficiati de mai multa atentie, va recomandam un antrenor personal care va tine cont de pretentiile d-voastra. Dealtfel, pregatirea pentru diferite concursuri de triathlon, swimathlon, si alte antrenamente speciale sau testari pentru diferite posturi de munca va aduce de la sine necesitatea unei asistente sporite.

  • Pretul abonamentelor de inot: Ar trebuii sa fie cel din urma de care sa tineti cont atunci cand doriti sa invatati sa inotati. Toate celelalte criterii enumerate pana acum sunt mai importante, dar cu toate acestea de cele mai multe ori preturile abonamentelor sunt factorii decisivi. In acest caz trebuie sa stiti ca pretul abonamentelor creste o data cu asistenta pe care o primiti. Pentru un abonament mai ieftin alegeti abonamentul de grup.

Etapele standart ale unui curs de inot pentru adulti in bazinele noastre:

  • Incalzirea pe uscat Aceasta incalzire este generala in ori ce sport pentru pregatirea celor mai importante grupe musculare si articulatii ale organismului. Prin incalzirea pe uscat se urmareste prevenirea leziunilor musculare sau a crampelor musculare denumite si “carcei” (foarte desi intalniti la adulti datorita scaderii calciului si magneziului din organism).

  • Acomodarea cu apa In aceasta etapa se urmareste acomodarea cu mediul acvatic se testeaza centura care va tine la suprafata si vi se prezinta materialele plutitoare, ajutatoare pe care le veti folosi in continuare. Aveti de ales in continuare intre cele 2 silturi de inceput craul sau bras tinand cont de explicatiile antrenorilor. Primele exercitii se fac la bara pentru o acomodare cat mai usoara.

  • Formarea deprinderii de a executa exercitiile corect, relaxat, economic si eficient Dupa acomodarea cu mediul acvatic si invatarea primelor exercitii la bara, se va urmari eficienta acestor exercitii prin “inlocuirea” barei cu unul din materialele prezentate, pluta sau bagheta. Se vor repeta aceleasi exercitii in miscare solicitand mai mult rezistenta musculara, respiratorie si cardiovasculara. Toate exercitiile sunt realizate si puse in practica in functie de posibilitatile subiectului. Inotul prezinta o gama larga de exercitii ce pot fi realizate de la simplu la complex sau de la usor la greu putand fi adaptate oricarei persoane pentru o solicitare corespunzatoare.

  • Dezvoltarea calitatilor motrice Acest lucuru se realizeaza prin insusirea miscarilor de baza ale procedeelor craul si spate, bras si fluture. Coordonarea bratelor, a picioarelor si a respiratiei.

Alte informatii importante: