Cursuri inot copii in 2024: Unde inscriem copiii la inot?

Cursuri inot copii Berceni sector 4

Cursuri inot Copii în 2024:
Ghidul Părinților pentru Înscrierea în cele mai accesibile locații din București

În 2024, părinții din București care doresc să-și înscrie copiii la cursuri de înot au la dispoziție opțiuni remarcabile, adaptate nevoilor și proximității. Înotul nu este doar o activitate recreativă excelentă, dar și o abilitate vitală ce poate salva vieți. Iată un ghid al celor mai bune locații unde copiii pot învăța să înoate în capitală.

Cursuri inot copii la Școala Nr. 190 în Berceni

Situată pe Strada Nițu Vasile Nr. 16, aproape de Piața Sudului, Școala Nr. 190 oferă un bazin modern și accesibil, ideal pentru lecții de înot destinate copiilor. Acesta este un loc excelent pentru locuitorii din cartierul Berceni, asigurând un acces ușor și rapid. Cursurile sunt structurate pentru diferite niveluri de abilitate, de la începători la avansați, și sunt deschise copiilor de toate vârstele.

Bazinul Scolii nr. 190 (Piata Sudului)
– deschis in conditii de siguranta si preventie –

 Adresa bazinului: Str. Nitu Vasile nr.16
Berceni, Piata Sudului, Sector 4

Dimensiuni bazin medicina

Cursuri inot copii la scoala 190
Cursuri inot copii la scoala 190

Cursuri inot copii la Școala Nr. 25 în Colentina

O altă locație excelentă este bazinul modern al Școlii Nr. 25, situat pe Strada Ghinea Bratasanu nr.7, în apropiere de Piața Obor. Această locație este ideală pentru familiile din sectorul 2. Cu un program bine organizat și instructori calificați, cursurile sunt proiectate pentru a oferi copiilor o experiență de înot sigură și educativă. De asemenea, bazinul este echipat cu facilități moderne, ceea ce îl face un loc ideal pentru înot.

Bazin inot Scoala 25
– deschis in conditii de siguranta si preventie –

 Adresa bazinului: Strada Ghinea Brătăşanu nr.7

Cursuri inot copii la scoala 25
Cursuri inot copii la scoala 25

Cursuri inot copii in Bazinul Carol Davila

Pentru părinții care locuiesc în sectorul 5, Bazinul Carol Davila reprezintă o alegere de top. Acest bazin se găsește în inima cartierului Cotroceni, chiar în curtea Facultății de Medicină. Este cunoscut pentru dotările sale de înaltă calitate și pentru atmosfera stimulativă, oferind cursuri pentru copii începând de la vârsta de 3 ani. Locația prestigioasă și cadrele didactice experimentate fac din acest bazin o opțiune excelentă pentru cursuri de înot.

 

Bazin inot Medicina Carol Davila
-deschis in conditii de siguranta si preventie-

  Adresa bazinului: B-dul Eroii Sanitari nr.8

Dimensiuni bazin medicina

Cursuri inot copii la Carol Davila
Cursuri inot copii la Carol Davila

Bucureștiul oferă o varietate de opțiuni pentru părinții care doresc să-și înscrie copiii la cursuri de înot. Fie că este vorba de facilități moderne, locații accesibile sau medii stimulative de învățare, aceste cursuri sunt proiectate pentru a încuraja dezvoltarea abilităților de înot ale copiilor într-un mod sigur și plăcut. Înregistrarea la aceste cursuri poate fi un pas esențial în educația și dezvoltarea fizică a copiilor dvs., oferindu-le nu doar abilități de supraviețuire, dar și o sursă de distracție și exercițiu.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii

Suntem la Dispoziția Ta!
Contactează-ne pentru Înscrieri și Detalii!

Suntem aici să vă facem pasul către lumea înotului cât mai ușor și mai confortabil posibil! Echipa Atack Team este gata să vă răspundă la orice întrebări și să vă sprijine în procesul de înscriere.

Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

0761 633 663 / 07222 01 666 

Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

0761 633 663 / 0723 0000 50

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot Scoala 25 – sector 2

Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazin inot Carol Davila sector 6
B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

07222 01 666 / 0723 0000 50

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin inot Carol Davila – sector 6

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Telefoane:

  Email:

  07222 01 666

  0723 0000 50

  0761 633 663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

   

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: