Vestiarele proaspăt renovate ale bazinului de înot Carol Davila: Un nou nivel de confort și funcționalitate pentru clienții clubului de înot Atack Team!

Clubul de înot Atack Team este încântat să anunțe finalizarea renovării vestiarelor bazinului de înot Carol Davila. Acum, clienții noștri au parte de facilități modernizate și confortabile, care îi ajută să se pregătească și să se relaxeze în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Unul dintre aspectele esențiale ale renovării este introducerea cusetelor noi, care reflectă culorile distinctive ale clubului nostru – portocaliu și negru. Cusetele oferă spațiu suficient pentru depozitarea în siguranță a echipamentelor și a obiectelor personale, ajutându-i pe sportivi să-și păstreze lucrurile organizate și la îndemână în timpul antrenamentelor și al activităților în bazin.

Pentru a asigura un mediu ordonat și separat pentru tăticii și mămicile care intră în același vestiar, am implementat și bănci cu delimitarea vizibilității în fiecare vestiar. Aceste bănci oferă o zonă distinctă pentru fiecare sex, contribuind la intimitatea și confortul clienților noștri.

Pe lângă cusete și bănci, vestiarele proaspăt renovate includ și cuiere pentru agățarea hainelor, oglinzi și corpuri de igienizare, precum și dusuri noi. Toate aceste facilități aduc un plus de comoditate și igienă pentru clienții noștri, creând un mediu plăcut și funcțional pentru pregătirea și relaxarea înainte și după antrenamente.

Suntem mândri să oferim clienților noștri un mediu modern și bine echipat în vestiarele bazinului de înot Carol Davila. Eforturile noastre de a asigura condiții optime de antrenament și confort pentru sportivii noștri sunt reflectate în fiecare aspect al renovării.

Vestiarele proaspăt renovate ale bazinului de înot Carol Davila reprezintă o îmbunătățire semnificativă a facilităților oferite de Atack Team. Clienții noștri pot beneficia acum de cusete moderne și spațioase, bănci separate, cuiere, oglinzi și corpuri de igienizare și dusuri noi. Ne bucurăm să le oferim sportivilor noștri un mediu confortabil și funcțional, care să susțină performanța și să ofere o experiență plăcută în timpul antrenamentelor și competițiilor.

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii