Clubul Atack Team a Strălucit la Cupa de Vară pentru Copii: 12 Medalii Obținute în Prima Zi de Competiție!

Clubul Atack Team a avut o participare promițătoare în acest weekend la Cupa de Vară pentru copii, un eveniment dedicat tinerilor sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani. Cu un număr impresionant de 26 de sportivi dedicați în echipa lor, aceștia au început competiția cu dreptul și au reușit să obțină nu mai puțin de 12 medalii în prima zi a evenimentului.

Performanța lor remarcabilă a fost evidențiată de victoria lor în ștafeta pentru copiii născuți în 2016 (7 ani), unde au cucerit locul 1, și de locul 2 obținut la ștafeta pentru copiii născuți în 2014 (9 ani). Aceste rezultate impresionante au atestat calitatea antrenamentelor și dedicarea sportivilor din cadrul Clubului Atack Team.

A doua zi a adus și alte performanțe de excepție din partea acestor tineri atleți. A fost un moment de mândrie pentru club și pentru toți cei implicați în pregătirea acestor copii talentați.

Clubul Atack Team a transmis felicitări călduroase sportivilor pentru performanța lor și le-a urat mult succes în continuare! S-a așteptat cu nerăbdare să vadă ce realizări excepționale vor aduce în zilele următoare la Cupa de Vară pentru Copii. Felicitări! 🎉🏆🥇🥈

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii