Cursuri inot copii la bazinul școlii nr.25: bazinul este deschis din 8 ianuarie 2024

Începe Anul în Mișcare: Descoperă Plăcerea Înotului la Bazinul Școlii nr. 25!

Suntem încântați să vă anunțăm că bazinul Școlii Nr. 25 vă așteaptă cu brațele deschise începând cu 8 ianuarie 2024 pentru cursuri de înot dedicate atât copiilor, cât și adulților. Fie că sunteți începători sau doriți să vă perfecționați abilitățile sub îndrumarea unui antrenor personal sau în cadrul unui grup, avem ceva special pregătit pentru fiecare dintre voi!

Pentru cei mici, înotul nu este doar o activitate recreativă, ci și o abilitate esențială pentru dezvoltarea lor. În cadrul cursurilor noastre, copiii vor descoperi bucuria de a se simți în largul apei și vor dobândi încrederea necesară pentru a deveni înotători siguri și independenți. Antrenorii noștri specializați în predarea înotului pentru copii sunt dedicați în a face fiecare lecție o experiență plină de bucurie și progres.

Pentru adulții care doresc să înceapă sau să-și perfectioneze tehnica înotului, oferim sesiuni personalizate cu antrenori experimentați. Fie că sunteți la început de drum sau căutați să vă îmbunătățiți viteza și rezistența, avem programul perfect pentru voi. În plus, pentru cei care preferă antrenamentul în grup, organizăm cursuri colective menite să creeze o atmosferă distractivă și motivantă.

Nu uitați să descoperiți și orele noastre de Aqua Gym, unde apa devine aliatul perfect pentru un antrenament eficient și plin de energie. Aceste sesiuni oferă beneficii maxime pentru sănătatea dumneavoastră, punând accent pe tonifierea musculară, îmbunătățirea flexibilității și arderea caloriilor într-un mediu plăcut și revigorant.

Încheiem cu un îndemn către voi toți: începeți anul 2024 cu o abordare proactivă față de sănătatea voastră și a copiilor voștri! Înotul nu doar că vă va oferi beneficii fizice, ci și psihologice, contribuind la reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine generală.

Așadar, vă invităm să vă alăturați familiei noastre acvatice la Bazinul Școlii Nr. 25 și să începeți o călătorie plină de bucurie și sănătate prin minunatul univers al înotului!

Suntem la Dispoziția Ta!
Contactează-ne pentru Înscrieri și Detalii!

Suntem aici să vă facem pasul către lumea înotului cât mai ușor și mai confortabil posibil! Echipa Atack Team este gata să vă răspundă la orice întrebări și să vă sprijine în procesul de înscriere.

Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

0761 633 663 / 07222 01 666 

Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

0761 633 663 / 0723 0000 50

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot Scoala 25 – sector 2

Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazin inot Carol Davila sector 6
B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

07222 01 666 / 0723 0000 50

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin inot Carol Davila – sector 6

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Telefoane:

  Email:

  07222 01 666

  0723 0000 50

  0761 633 663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

   

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: