Cursuri inot copii la Carol Davila: bazinul este deschis din 8 ianuarie 2024

Cursuri de inot pentru copii
Cursuri de inot pentru copii

Începe-ți aventura pe 8 ianuarie la Cursurile de Înot Carol Davila!

Suntem încântați să vă anunțăm că bazinul nostru de la Medicina va fi deschis începând cu 8 ianuarie 2024, pregătit să primească atât copii cât și adulți pasionați de înot! Indiferent dacă sunteți la început de drum sau doriți să vă perfecționați abilitățile, oferim cursuri personalizate atât cu antrenori personali, cât și în cadrul grupurilor, pentru a vă transforma în înotători încrezători și îndrăgostiți de apa.

Pentru cei mici, înotul nu este doar o activitate recreativă, ci și o abilitate esențială pentru dezvoltarea lor. Cursurile noastre de înot pentru copii sunt concepute pentru a le oferi încredere în apă, precum și pentru a dezvolta abilitățile de bază ale înotului într-un mediu distractiv și sigur. În plus, avem antrenori specializați în lucrul cu cei mici, asigurându-ne că fiecare lecție este o experiență plină de bucurie și progres.

Pentru adulți, înotul reprezintă nu doar o modalitate excelentă de a vă menține în formă, ci și o oportunitate de a depăși temerile și de a experimenta senzația de libertate în apă. Fie că sunteți la început de drum sau doriți să vă perfecționați tehnica, avem opțiuni de cursuri adaptate nevoilor dumneavoastră. Antrenorii noștri personali vă vor ghida pas cu pas în această călătorie, asigurându-se că fiecare lecție aduce cu sine o doză de satisfacție și progres.

În plus față de beneficiile fizice, înotul are și numeroase avantaje pentru sănătatea mentală. Atmosfera relaxantă a apei, senzația de greutate redusă și activitatea cardiovasculară vă vor ajuta să vă eliberați de stres și să vă îmbunătățiți starea de spirit.

Așadar, indiferent dacă sunteți părinte entuziast să își vadă copilul dobândind abilități esențiale sau un adult în căutarea unei modalități plăcute de a vă menține în formă, vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură acvatică. Împreună, vom transforma apa într-un mediu plin de bucurie, învățare și reușite!

Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă să începeți anul 2024 într-un mod activ și revigorant!

Suntem la Dispoziția Ta!
Contactează-ne pentru Înscrieri și Detalii!

Suntem aici să vă facem pasul către lumea înotului cât mai ușor și mai confortabil posibil! Echipa Atack Team este gata să vă răspundă la orice întrebări și să vă sprijine în procesul de înscriere.

Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
 Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

0761 633 663 / 07222 01 666 

Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

0761 633 663 / 0723 0000 50

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot Scoala 25 – sector 2

Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazin inot Carol Davila sector 6
B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

07222 01 666 / 0723 0000 50

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin inot Carol Davila – sector 6

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Telefoane:

  Email:

  07222 01 666

  0723 0000 50

  0761 633 663

   

  atackteam@inot-sport.ro

  inot.sport@gmail.com

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

   

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: