Cursuri de initiere inot adulti

Cursuri de inot pentru adultii incepatori
Cursuri de inot pentru adultii incepatori

Cursuri de initiere inot adulti

Oferim lecții de înot pentru adulți in toate locatiile noastre, sub supravegherea si instruirea atenta a antrenorilor nostri experimentati. Cursurile de inot sunt organizate pentru adolescenții și adulții  vârstnici, in programele bazinelor noastre ce oferă înotătorilor de toate varstele pentru nivelul de initiere inot, oportunitatea de a invata sa inoate si de a-și îmbunătăți abilitățile într-un mediu sigur –  sub îndrumarea unor instructori cu experienta.

Ce asteptari puteti sa aveti de la cursurile de initiere inot pentru adulti?

Cursurile noastre de inot organizate pentru adulti permit înotătorilor să progreseze în ritmul lor, stăpânind un set de abilități înainte de a trece la următorul nivel. Lecțiile de înot pentru adulți sunt disponibile în următoarele trei niveluri, dezvoltate pentru a satisface nevoile cursanților adulți:

1) Învățarea elementelor de bază: invatati miscarile de baza pentru procedeele de inot. Fiecare procedeu are o miscare specifica atat pentru brate cat si pentru picioare. Toate miscarile trebuie sincronizate cu respiratia.

2) Îmbunătățirea abilităților și a miscarilor de baza: Participanții la cursurile de initiere inot vor invata care sunt cele 4 procedee de inot si vor putea alege procedeul pe care sa-l invete pentru a putea trece la nivelul urmator.

3) Imbunatatirea rezistentei: Participanții vor învăța cum sa isi dozeze energia in asa fel incat sa poata inota mai mult si mai corect.

Lecțiile noastre de initiere înot pentru adulți includ cele mai bune instrucțiuni, care vă pot ajuta să vă construiți abilitățile de baza și să înotați mai eficient.