Cursuri de initiere inot: Invata primele miscari pentru a te deplasa corect

Hai să ne jucăm cu picioarele în apă!

Acum că ai învățat cum să plutești, este timpul să aduci și picioarele în acțiune! Ei bine, să nu ne grăbim, e o joacă amuzantă și te vom ghida pas cu pas. Haide să învățăm să mișcăm picioarele în apă, ca niște adevărate înotătoare!

  1. Corp Paralel, Picioare în Acțiune: Odată ce ai ajuns într-o poziție de plutire stabilă, începe să miști picioarele în sus și în jos, fără să îndoi genunchii. Imaginează-ți că ești o sirena jucăușă sau un delfin vesel și lasă-ți picioarele să te împingă înainte.

  2. Pentru Un Pas Mai Înainte: Simte cum apa începe să se miște în jurul tău pe măsură ce picioarele tale fac valuri subacvatice. E normal să încerci și să greșești în acest proces, dar asta face parte din distracție!

  3. Colacul sau Bagheta Magica: Acum, haide să trecem la nivelul următor. Ia un colac sau o baghetă specială pentru învățat înotul și sprijină-te de el cu mâinile. Încearcă să miști picioarele în timp ce te ții de colac sau de baghetă. Vei simți cum devii tot mai încrezătoare în mișcările tale.

  4. Zâmbete și Mișcări: În timp ce exersezi mișcările, nu uita să zâmbești! E o experiență amuzantă și relaxantă, iar zâmbetul tău te va ajuta să te simți mai în largul tău în apă.

  5. Să Ne Deplasăm Ușor: Cu răbdare și antrenori alături, vei observa că începi să te deplasezi în apă folosind doar mișcările picioarelor. Este o senzație minunată să îți simți puterea și să te lași în voia apei.

Așadar, draga noastră înotătoare entuziastă, hai să ne jucăm cu apa și să învățăm împreună cum să ne mișcăm ușor și distractiv! E normal să ai nevoie de timp pentru a-ți coordona mișcările, dar cu fiecare încercare vei câștiga mai multă încredere. Noi suntem aici să te încurajăm și să te ghidăm în fiecare pas al acestei aventuri a învățării înotului. Distracție plăcută în piscină! 🌊🏊‍♀️

➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii