Inot pentru adulti

Va punem la dispozitie locatii in care puteti sa va inscrieti la inot, in regim de initiere sau perfectionare, cu antrenor personal sau la nivel de grup.

Bazinele de inot in care sunt organizate cursurile:

Cursuri inot adulti la Carol Davila (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

Apel rapid: 0723000050

Cursuri inot adulti la Olimpia (Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

Apel rapid: 0761633663

Cursuri inot adulti la scoala 25 (Colentina: Ghinea Brătăşanu nr. 7)

Apel rapid: 0722201666

Cursuri inot adulti in Bucuresti

Cursuri inot adulti in Bucuresti

Exista si ore particulare cu antrenor personal pentru cei care doresc sa participe la diferite competitii sportive (triathlon, swimathlon, pentru testarile stewardeselor, etc). Deasemenea punem la dispozitie kientoterapeuti care va vor ajuta in cazul deficientelor fizice sa va tonifiati musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

Preturi pentru adulti

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

Cursuri de inot pentru adulti (fara ,limita de varsta – initiere si perfectionare inot)

AbonamentDurataPret
8 sedinte8 ore in 4 saptamani300 lei
12 sedinte12 ore in 4 saptamani400 lei

Cursuri cu antrenor personal (initiere inot, consolidare si perfectionare)

AbonamentDurataPret
8  sedinte8 ore in 4 saptamani550 lei
12 sedinte12 ore in 4 saptamani750 lei

Recuperare fizica prin inot (la nivel de grup cu kinetoterapeut)

AbonamentDurataPret
8 sedinte8 ore in 4 saptamani400 lei
12  sedinte12 ore in 4 saptamani600 lei

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

 

Inscrie-te prin formular, indiferent de ora!

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Etapele standart ale unui curs de inot pentru adulti in bazinele noastre:

  • Incalzirea pe uscat Aceasta incalzire este generala in ori ce sport pentru pregatirea celor mai importante grupe musculare si articulatii ale organismului. Prin incalzirea pe uscat se urmareste prevenirea leziunilor musculare sau a crampelor musculare denumite si “carcei” (foarte desi intalniti la adulti datorita scaderii calciului si magneziului din organism).

  • Acomodarea cu apa In aceasta etapa se urmareste acomodarea cu mediul acvatic se testeaza centura care va tine la suprafata si vi se prezinta materialele plutitoare, ajutatoare pe care le veti folosi in continuare. Aveti de ales in continuare intre cele 2 silturi de inceput craul sau bras tinand cont de explicatiile antrenorilor. Primele exercitii se fac la bara pentru o acomodare cat mai usoara.

  • Formarea deprinderii de a executa exercitiile corect, relaxat, economic si eficient Dupa acomodarea cu mediul acvatic si invatarea primelor exercitii la bara, se va urmari eficienta acestor exercitii prin “inlocuirea” barei cu unul din materialele prezentate, pluta sau bagheta. Se vor repeta aceleasi exercitii in miscare solicitand mai mult rezistenta musculara, respiratorie si cardiovasculara. Toate exercitiile sunt realizate si puse in practica in functie de posibilitatile subiectului. Inotul prezinta o gama larga de exercitii ce pot fi realizate de la simplu la complex sau de la usor la greu putand fi adaptate oricarei persoane pentru o solicitare corespunzatoare.

  • Dezvoltarea calitatilor motrice Acest lucuru se realizeaza prin insusirea miscarilor de baza ale procedeelor craul si spate, bras si fluture. Coordonarea bratelor, a picioarelor si a respiratiei.

  Alte informatii importante: