Cursuri inot adulti sector 2

Cursuri inot adulti Bucuresti sector 2
Cursuri inot adulti Bucuresti sector 2

Cursuri inot adulti sector 2

Cursurile de  inot pentru adulti din sectorul 2 sunt organizate la nivel de grup, cu antrenor personal la mini-grup sau cu antrenor individual in Bucuresti.

Principalele locatii in Bucuresti pentru cursuri inot adulti:

Bazinele de inot sunt disponibile pentru: cursuri de inot, aqua gym, recuperare fizica in apa si alte activitati ce difera in functie de locatia aleasa:

Bazinul Scolii nr. 190 (Piata Sudului)

– bazin nou inaugurat in 2021 –

 Adresa bazinului: Str. Nitu Vasile nr.16
Berceni, Piata Sudului, Sector 4

Dimensiuni bazin medicina

Unde se afla bazinul de inot al scolii nr.190 ?
Acest bazin de inot se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, accesul facandu-se usor indiferent de zona din care plecati. Exista locuri de parcare, vestiare, iar bazinul se intinde pe o suprafata de 25 de metrii si 6 culoare cu o plaja spatioasa si incalzita. Bazinul Scolii 190 este bine iluminat, acoperit si incalzit, semiolimpic si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Abonamentele bazinului Scolii 190

Mai multe informatii: bazin inot Scoala 190 

 

Bazin inot Scoala 25
-redeschis in conditii de siguranta si preventie-

 Adresa bazinului: Strada Ghinea Brătăşanu nr.7

Bazin inot Scoala 25
Bazin de inot in Bucuresti la Scoala 25 – in Colentina

Unde se afla bazinul de inot al scolii nr.25 ?
Acest bazin de inot se afla in apropierea statiei de metrou Obor, accesul facandu-se usor indiferent de zona din care plecati. Exista multe locuri de parcare, 4 tipuri de vestiare, iar la etaj bazinul se intinde pe o suprafata de 25 de metrii si 5 culoare cu o plaja spatioasa si incalzita. Bazinul Scolii 25 este bine iluminat, acoperit si incalzit, semiolimpic si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

In bazinul scolii 25 sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Abonamentele difera in functie de asistenta dorita

Abonamentele bazinului Scolii nr.25

Mai multe informatii: bazin inot scoala 25

 

Bazin inot Medicina Carol Davila
-redeschis in conditii de siguranta si preventie-

  Adresa bazinului: B-dul Eroii Sanitari nr.8

Dimensiuni bazin medicina

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin de inot in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila – in Cotroceni

Unde se afla bazinul de inot Carol Davila ?
Bazinul de inot se afla in apropierea statiei de metrou Eroilor, accesul in parcare facandu-se pe baza abonamentului de inot. Bazinul se intinde pe o lungime de 25 de metrii, este bine iluminat si are plaja incalzita. Bazinul Carol Davila este acoperit, si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Abonamentele bazinului Carol Davila

Mai multe informatii: bazin inot Carol Davila

 

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti sector 2

Din pacate, lipsa de timp sau frica de apa, ne impiedica pe unii dintre noi sa ne bucuram din plin de beneficiile acestei activitati. Daca te numeri printre persoanele care nu stiu sa inoate, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te de indata la cursurile de inot! Nu ai timp de asa ceva? Poti invata sa inoti (sau macar sa plutesti) daca urmezi cateva sfaturi si trucuri de baza.

Afla programul abonamentelor de inot

Inscrie-te prin formular indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Antrenor personal de inot sau cursuri la nivel de grup?

  Inainte sa va grabiti sa alegeti una dintre variante trebuie sa luati in considerare urmatoarele criterii:

  • In primul rand, nu intra in apa singur, ci alaturi de o persoana care stie bine sa inoate si care sa te poata ajuta in caz de pericol. In al doilea rand, nu lua lectii de inot in ape deschise ci alegeun bazin de inot (ex: in mare curentii su valurile puternice te vor face sa iti pierzi echilibrul). De asemenea, relaxeaza-te si obisnuieste-te cu ideea ca exista posibilitatea sa iti pierzi echilibrul in apa, dar in acelasi timp asigura-te ca persoana experimentata este atenta la tine si iti poate sarii de indata in ajutor atunci cand se intampla sa te dezechilibrezi. Relaxarea este importanta fiindca atunci cand plamanii tau sunt plini de aer, iti va fi usor sa plutesti si sa iti mentii corpul la suprafata.

  • Teama de apa cu care va confruntati: Daca frica de apa nu este una dintre problemele d-voastra atunci puteti veni la bazin pentru cursurile de inot la nivel de grup. Daca pana in prezent aveti incercari nefercite in mediul acvatic iar acestea au creat o bariera iar curajul in mediul acvatic nu este una din calitatile d-voastra, va recomandam un antrenor personal pentru o asitenta mai buna.

  • Scopul pe care il aveti atunci cand va apucati de un curs de inot: Multi doresc doar sa invete sa inoate, iar in acest caz cea mai buna varianta este abonamentul de grup. Daca doriti sa invatati mai repede, mai corect, mai eficient, sa beneficiati de mai multa atentie, va recomandam un antrenor personal care va tine cont de pretentiile d-voastra. Dealtfel, pregatirea pentru diferite concursuri de triathlon, swimathlon, si alte antrenamente speciale sau testari pentru diferite posturi de munca va aduce de la sine necesitatea unei asistente sporite.

  • Pretul abonamentelor de inot: Ar trebuii sa fie cel din urma de care sa tineti cont atunci cand doriti sa invatati sa inotati. Toate celelalte criterii enumerate pana acum sunt mai importante, dar cu toate acestea de cele mai multe ori preturile abonamentelor sunt factorii decisivi. In acest caz trebuie sa stiti ca pretul abonamentelor creste o data cu asistenta pe care o primiti. Pentru un abonament mai ieftin alegeti abonamentul de grup.

  ➢ Mai multe detalii despre:  Cursuri inot copii