Cursuri inot adulti sector 2

Cursuri inot adulti Bucuresti sector 2
Cursuri inot adulti Bucuresti sector 2

Cursuri inot adulti sector 2 organizate in grup sau cu antrenor individual in Bucuresti.

Principalele locatii in Bucuresti pentru cursuri inot adulti:

Cursuri inot adulti sector 2
(Colentina: Strada Ghinea Brătăşanu nr.7)

Apel rapid: 0761633663

Cursuri inot adulti in Bucuresti
Cursuri inot adulti sector 2

Din pacate, lipsa de timp sau frica de apa, ne impiedica pe unii dintre noi sa ne bucuram din plin de beneficiile acestei activitati. Daca te numeri printre persoanele care nu stiu sa inoate, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te de indata la cursurile de inot! Nu ai timp de asa ceva? Poti invata sa inoti (sau macar sa plutesti) daca urmezi cateva sfaturi si trucuri de baza.

Afla programul abonamentelor de inot

Inscrie-te prin formular indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Antrenor personal de inot sau cursuri la nivel de grup?

  Inainte sa va grabiti sa alegeti una dintre variante trebuie sa luati in considerare urmatoarele criterii:

  • In primul rand, nu intra in apa singur, ci alaturi de o persoana care stie bine sa inoate si care sa te poata ajuta in caz de pericol. In al doilea rand, nu lua lectii de inot in ape deschise ci alegeun bazin de inot (ex: in mare curentii su valurile puternice te vor face sa iti pierzi echilibrul). De asemenea, relaxeaza-te si obisnuieste-te cu ideea ca exista posibilitatea sa iti pierzi echilibrul in apa, dar in acelasi timp asigura-te ca persoana experimentata este atenta la tine si iti poate sarii de indata in ajutor atunci cand se intampla sa te dezechilibrezi. Relaxarea este importanta fiindca atunci cand plamanii tau sunt plini de aer, iti va fi usor sa plutesti si sa iti mentii corpul la suprafata.

  • Teama de apa cu care va confruntati: Daca frica de apa nu este una dintre problemele d-voastra atunci puteti veni la bazin pentru cursurile de inot la nivel de grup. Daca pana in prezent aveti incercari nefercite in mediul acvatic iar acestea au creat o bariera iar curajul in mediul acvatic nu este una din calitatile d-voastra, va recomandam un antrenor personal pentru o asitenta mai buna.

  • Scopul pe care il aveti atunci cand va apucati de un curs de inot: Multi doresc doar sa invete sa inoate, iar in acest caz cea mai buna varianta este abonamentul de grup. Daca doriti sa invatati mai repede, mai corect, mai eficient, sa beneficiati de mai multa atentie, va recomandam un antrenor personal care va tine cont de pretentiile d-voastra. Dealtfel, pregatirea pentru diferite concursuri de triathlon, swimathlon, si alte antrenamente speciale sau testari pentru diferite posturi de munca va aduce de la sine necesitatea unei asistente sporite.

  • Pretul abonamentelor de inot: Ar trebuii sa fie cel din urma de care sa tineti cont atunci cand doriti sa invatati sa inotati. Toate celelalte criterii enumerate pana acum sunt mai importante, dar cu toate acestea de cele mai multe ori preturile abonamentelor sunt factorii decisivi. In acest caz trebuie sa stiti ca pretul abonamentelor creste o data cu asistenta pe care o primiti. Pentru un abonament mai ieftin alegeti abonamentul de grup.

  Alte informatii importante: