Cursuri inot adulti sector 2

Cursuri inot adulti sector 2 organizate in grup sau cu antrenor individual in Bucuresti.

Principalele locatii in Bucuresti pentru cursuri inot adulti:

Cursuri inot adulti sector 6  (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

Apel rapid: 0723000050

Cursuri inot adulti sector 2 (Colentina: Strada Ghinea Brătăşanu 7)

Apel rapid: 0761633663

Cursuri inot adulti in Bucuresti

Cursuri inot adulti sector 2

Din pacate, lipsa de timp sau frica de apa, ne impiedica pe unii dintre noi sa ne bucuram din plin de beneficiile acestei activitati. Daca te numeri printre persoanele care nu stiu sa inoate, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te de indata la cursurile de inot! Nu ai timp de asa ceva? Poti invata sa inoti (sau macar sa plutesti) daca urmezi cateva sfaturi si trucuri de baza.

Preturi pentru cursuri inot adulti sector 2

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

Cursuri inot adulti sector 2 (fara ,limita de varsta – initiere si perfectionare inot)

Abonament Durata Pret
8 sedinte 8 ore in 4 saptamani 300 lei
12 sedinte 12 ore in 4 saptamani 400 lei

Cursuri cu antrenor personal (initiere inot, consolidare si perfectionare)

Abonament Durata Pret
8  sedinte 8 ore in 4 saptamani 550 lei
12 sedinte 12 ore in 4 saptamani 750 lei

Recuperare fizica prin inot (la nivel de grup cu kinetoterapeut)

Abonament Durata Pret
8 sedinte 8 ore in 4 saptamani 400 lei
12  sedinte 12 ore in 4 saptamani 600 lei

Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani

Cursuri into adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal ?

Inainte sa va grabiti sa alegeti una dintre variante trebuie sa luati in considerare urmatoarele criterii:

  • In primul rand, nu intra in apa singur, ci alaturi de o persoana care stie bine sa inoate si care sa te poata ajuta in caz de pericol. In al doilea rand, nu lua lectii de inot in ape deschise ci alegeun bazin de inot (ex: in mare curentii su valurile puternice te vor face sa iti pierzi echilibrul). De asemenea, relaxeaza-te si obisnuieste-te cu ideea ca exista posibilitatea sa iti pierzi echilibrul in apa, dar in acelasi timp asigura-te ca persoana experimentata este atenta la tine si iti poate sarii de indata in ajutor atunci cand se intampla sa te dezechilibrezi. Relaxarea este importanta fiindca atunci cand plamanii tau sunt plini de aer, iti va fi usor sa plutesti si sa iti mentii corpul la suprafata.

  • Teama de apa cu care va confruntati: Daca frica de apa nu este una dintre problemele d-voastra atunci puteti veni la bazin pentru cursurile de inot la nivel de grup. Daca pana in prezent aveti incercari nefercite in mediul acvatic iar acestea au creat o bariera iar curajul in mediul acvatic nu este una din calitatile d-voastra, va recomandam un antrenor personal pentru o asitenta mai buna.

  • Scopul pe care il aveti atunci cand va apucati de un curs de inot: Multi doresc doar sa invete sa inoate, iar in acest caz cea mai buna varianta este abonamentul de grup. Daca doriti sa invatati mai repede, mai corect, mai eficient, sa beneficiati de mai multa atentie, va recomandam un antrenor personal care va tine cont de pretentiile d-voastra. Dealtfel, pregatirea pentru diferite concursuri de triathlon, swimathlon, si alte antrenamente speciale sau testari pentru diferite posturi de munca va aduce de la sine necesitatea unei asistente sporite.

  • Pretul abonamentelor de inot: Ar trebuii sa fie cel din urma de care sa tineti cont atunci cand doriti sa invatati sa inotati. Toate celelalte criterii enumerate pana acum sunt mai importante, dar cu toate acestea de cele mai multe ori preturile abonamentelor sunt factorii decisivi. In acest caz trebuie sa stiti ca pretul abonamentelor creste o data cu asistenta pe care o primiti. Pentru un abonament mai ieftin alegeti abonamentul de grup.

 

Apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul de inscriere pentru achizitionarea unui abonament:

Inscrie-te prin formular, indiferent de ora!

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

La ce bazin doriti sa va inscrieti*

Tipul abonamentului* pentru

Alte informatii necesare ?

Etapele standart ale unui curs de inot pentru adulti in bazinele noastre:

  • Incalzirea pe uscat Aceasta incalzire este generala in ori ce sport pentru pregatirea celor mai importante grupe musculare si articulatii ale organismului. Prin incalzirea pe uscat se urmareste prevenirea leziunilor musculare sau a crampelor musculare denumite si “carcei” (foarte desi intalniti la adulti datorita scaderii calciului si magneziului din organism).

  • Acomodarea cu apa In aceasta etapa se urmareste acomodarea cu mediul acvatic se testeaza centura care va tine la suprafata si vi se prezinta materialele plutitoare, ajutatoare pe care le veti folosi in continuare. Aveti de ales in continuare intre cele 2 silturi de inceput craul sau bras tinand cont de explicatiile antrenorilor. Primele exercitii se fac la bara pentru o acomodare cat mai usoara.

  • Formarea deprinderii de a executa exercitiile corect, relaxat, economic si eficient Dupa acomodarea cu mediul acvatic si invatarea primelor exercitii la bara, se va urmari eficienta acestor exercitii prin “inlocuirea” barei cu unul din materialele prezentate, pluta sau bagheta. Se vor repeta aceleasi exercitii in miscare solicitand mai mult rezistenta musculara, respiratorie si cardiovasculara. Toate exercitiile sunt realizate si puse in practica in functie de posibilitatile subiectului. Inotul prezinta o gama larga de exercitii ce pot fi realizate de la simplu la complex sau de la usor la greu putand fi adaptate oricarei persoane pentru o solicitare corespunzatoare.

  • Dezvoltarea calitatilor motrice Acest lucuru se realizeaza prin insusirea miscarilor de baza ale procedeelor craul si spate, bras si fluture. Coordonarea bratelor, a picioarelor si a respiratiei.

Alte informatii importante: