Cursuri inot adulti avansati

Cursuri inot adulti pentru profesionisti
Cursuri inot adulti pentru profesionisti

Cu ce ajuta cursurile de inot pentru adultii avansati?

Cursurile de inot pentru adultii avansati va vor ajuta  sa depasiti pragul de initiere inot prin trecerea la nivelul următor, îmbunătățind ceea ce ați învățat deja și dezvoltând cunoștințe chiar mai bune, atât în ​​abilități de supraviețuire, cât și de salvare a vieții.

Care este cel mai greu procedeu de înot?

Pentru oricine nu este un înotător profesionist, fluturele poate fi un procedeu complicat. Acest procedeu este cel mai greu de învățat și necesită o forță serioasă înainte de a putea incepe sincronizarea miscarilor de picioare cu cele de brate si cu respiratia. Este, de asemenea, cel mai bun consumator de calorii, cu o rată de aproximativ 820 de calorii pe oră.

Care este cel mai rapid procedeu de inot și  care este cel mai popular?

Craul, sau procedeul liber.

Craul este ceea ce vedeți la majoritatea inotatorilor competitivi. In general cele mai multe antrenamente sunt pentru acest procedeu deoarece este cel mai rapid.

Câte miscari ar trebui facute in 25m?

16-30 de lovituri
Numărul de lovituri este reprezentat de miscarile complete pentru fiecare sincronizare a mainilor cu cele de picioare si cu cele de respiratie. Astfel este important sa numarati corect atat membrele superioare cat si cele inferioare dar si fiecare latura: stanga/dreapta. Majoritatea înotătorilor amatori necesită, în general, undeva între 16-30 de lovituri pentru a finaliza o lungime a unui bazin de 25 m. Un inotator profesionist realizeaza maxim 15 miscari complete.

Câte ture în piscină trebuie facute pentru un antrenament bun?

Antrenamentele normale de performanta sunt de aproximativ 60 până la 80 de ture sau aproximativ 1500 de metri. Pentru inotatorii avansati este recomandat 80 până la 100 de ture iar pentru înotătorii foarte buni 120 de ture sau mai mult. Acestea sunt recomandările dacă doriți un antrenament foarte bun in care sa ardeti peste 1500 de calorii.

Afla mai multe detalii prin telefon.
Fa o programare si perfectioneaza-te la inot!

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  [email protected]

  [email protected]

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: