Bazinul Olimpia

Bazinul Olimpia
Bazinul Olimpia

Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia este renovat si functional, iar cursurile de inot se organizeaza conform programului normal.

 Șoseaua Iancului 128A (sector 2)

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Bazinul de inot Olimpia
Bazinul de inot Olimpia – Iancului

Bazinul Olimpia este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Olimpia este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru ori ce varsta.

Cursuri de inot pentru copii si adulti la Olimpia

In acest bazinul de inot Olimpia sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Preturile difera in functie de asistenta dorita.

Data valabilitatii abonamentelor cu antrenor este calculata in functie de numarul de sedinte saptamanale si este trecuta pe abonament in momentul achizitionarii.

Bazinul este localizat in zona Iancului (sector 2) pe soseaua Iancului nr. 128 A.

Rezervare abonament inot

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

Prin formular va puteti inscrie, sau puteti cere detalii indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  O alta locatie accesibila in apropiere:

  In apropiere se afla bazinul Scolii nr 25 si bazinul Olimpia, disponibile cursurilor de inot pentru copii (initiere, performanta, polo si natatie) cursurilor de initiere si perfectionare pentru adulti, claselor de Aqua Gym si orelor de agrement sau recuperare.

  Bazinul  Scolii nr. 25 (Colentina)

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

  Bazinul de înot al Scolii nr. 25 se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Inainte sa completati formularul, daca exista nelamuriri accesati pagina celor mai frecvente intrebariSunteti in cautarea altor locatii ? Aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.