Cursuri inot adulti incepatori

Cursuri de initiere inot adulti
Cursuri de initiere inot adulti cu antrenor personal

Cât durează ca adultii sa invete sa inoate?

– în jur de 20 de ore
Pentru adulții care învață într-un ritm mediu și nu se tem de apă, în jur de 20 de ore de lecții pe parcursul a câteva luni ar putea fi suficiente pentru a dobândi abilitățile de bază la înot. Pentru adulții care au nevoie de timp suplimentar pentru a se simți confortabil în apă, acest proces poate dura mai multe luni.

Este posibil să înveți să înoți singur?

Apa mica intr-unul din bazinele de inot in care se afla salvamari, ar fi un loc bun pentru a învăța să înotați singur. Înotul implică respirația, lovirea cu picioarele și miscarile bratelor. Odată ce ați înțeles cum să vă deplasati prin apa, puteti practica și învăța procedeele de inot.

Cursuri de inot pentru adultii incepatori
Cursuri de inot pentru adultii incepatori

Pot învăța să înot într-o luna?

Este posibil. Rețineți că este nevoie sa exersati de cel putin 3 ori pe saptamana. 12 sedinte de inot s-ar putea sa fie suficient daca nu aveti o teama puternica de apa. Daca doriti sa invatati sa inotati repede, nu lasati mai mult de 3 zile intre sedintele de inot pentru ca s-ar putea sa uitati ce ati invatat.

Este dificil să înveți să înoți?

Să înveți să înoți, cel puțin pentru a nu te îneca în piscină, nu este dificil daca beneficiati de instrucțiuni bune. Atâta timp cât ești deschis la minte, poti sa iesi din starea de confort si sa faci putin efort vei reusi.

Pot învăța înotul la 30 de ani?

Absolut. Pentru început, la cursurile de inot pentru adulti cea mai mare dificultate la adulții de peste 30 de ani care învață să înoate este una psihologică, nu fizică. Mulți adulți care nu au învățat să înoate, au evitat apa de-a lungul timpului și au un anumit grad de frică sau disconfort în jurul apei.

Afla mai multe detalii prin telefon.
Fa o programare si invata sa inoti!

🟢 Bazinele de inot sunt deschise!

Pentru inscriere sau detalii, apelati unul din numerele de telefon sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament. Prin formular va puteti inscrie indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

   

  Bazinul Scolii nr. 190 – sector 4
   Strada Nițu Vasile Nr. 16, Berceni

  Receptie: 0761633663
  Bazin scoala 190 - Bazin inot sector 4 - Piata Sudului, Berceni
  Bazin scoala 190 – sector 4, Piata Sudului, Berceni

  Bazinul scolii nr. 190 se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, langa mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din sectorul 4. Bazinul se afla in curtea scolii 190 pe strada Vasile Nitu nr.16. Acesta este cel mai nou bazin de inot, inaugurat in 2021, al-2-lea din Romania care respecta standardele FINA fiind primul bazin de 25 de metri omologat in tara.

  Bazin inot Scoala nr.25 sector 2
  Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, Colentina

  Receptie: 0761633663Detalii: 0722201666
  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2

  Bazinul de înot se află in apropierea statiei de metrou Obor, într-o clădire nouă, construită lângă Școala nr.25 din sectorul 2. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

  Bazin inot Carol Davila sector 6
  B-dul Eroii Sanitari nr.8, Cotroceni

  Inscriere: 0722201666Detalii: 0761633663
  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
  Bazin inot Carol Davila – sector 6

  Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

  Telefoane:

  Email:

  0722201666

  0723000050

  0761633663

   

  [email protected]

  [email protected]

     Atack Team pe Youtube   Inscriere cursuri inot

  Mai multe informatii despre bazinele de inot gasiti accesand linkurile de mai jos:

  Bazin inot
  Sector 6

  Bazin inot
  Sector 4

  Bazin inot
  Sector 2

  Daca exista nelamuriri sau doriti mai multe informatii accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Aici gasiti raspunsuri cu privire la cursurile de inot sau bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea.

  Fii la curent cu ultimele noutati!
  Aboneaza-te la newsletter: