Cursuri de initiere inot

Cursuri initiere inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. Cursurile de inot sunt organizate in cele mai sigure conditii sub asistenta unor antrenori cu experienta si studii superioare. Vrei să înveți să înoți? Sau vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de înot? Cursurile noastre de inițiere în înot sunt potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Pentru copii, oferim cursuri de grup și cursuri personale. Cursurile de grup sunt o modalitate excelentă de a învăța de la alți copii și de a te distra în același timp. Cursurile personale sunt o modalitate excelentă de a obține atenția personală a unui antrenor și de a progresa mai rapid.

Pentru adulți, oferim cursuri de grup și cursuri private. Cursurile de grup sunt o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te deconecta de la stresul vieții de zi cu zi. Cursurile private sunt o modalitate excelentă de a obține feedback personalizat și de a te pregăti pentru o competiție sau pentru un examen.

Toate cursurile noastre sunt organizate în cele mai sigure condiții. Bazinele noastre sunt încălzite și au o adâncime potrivită pentru toate nivelurile de înotători. Antrenorii noștri sunt calificați și experimentați, iar ei sunt dedicați în a te ajuta să atingi obiectivele tale.