Cursuri inot copii si adulti
Cursuri inot copii si adulti

Antrenamentele Aqua Gym

Antrenamentele de Aqua Gym te ajuta sa slabesti sau sa iti tonifiezi musculatura!

Este destul de chinuitor sa tragi din greu la aerobic atunci cand transpiri abundent! Cu atat mai mult este mai greu sa te antrenezi cand este cald. O varianta foarte buna o reprezinta aqua gym-ul, un antrenament la fel de intens, dar mult mai distractiv!

Abonament Aqua Gym (in sectorul 2 sau sectorul 4)

Acest abonament este valabil in bazinul scolii nr.190 si bazinul scolii nr.25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym.

Curs

Cotizatie

8 sedinte

400 lei

12 sedinte

500 lei

Programul abonamentelor de Aqua Gym:
In fiecare luni, miercuri si vineri: 20:00 – 21:00.

Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 in zilele de luni, miercuri si vineri.

Locatia se afla in sectorul 2 pe strada Ghinea Bratsanu nr. 7 (metrou – Obor)

Pentru a face gimnastica in apa nu trebuie sa stii sa inoti si nici nu trebuie sa incepi sa faci asta acum! Antrenamentele se desfasoara intr-un bazin unde apa nu trece de nivelul pieptului.

Un antrenament recomandat de medici

Aqua gym-ul iti antreneaza toate grupele de muschi, sistemul respirator dar si inima, fiind recomandat tuturor persoanelor, indiferent de nivelul de pregatire in fitness, de greutate sau de varsta. Gimnastica in apa este recomandata chiar si femeilor insarcinate, fiind un sport care poate fi practicat usor si distractiv. Acest antrenament este important pentru persoanele supraponderale care pot pierde in greutate in timp ce isi antreneaza sistemul cardiovascular.

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Abonamentele de Aqua Gym sunt valabile in cele 2 locatii (sector 2 si sector 4)

  Abonament pentru in

  Alte informatii necesare ?

  Cum arata sala de inot unde se face fitness?

  Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00.

  Oferta Aqua Gym Bucuresti

  Vezi oferta Aqua Gym

  Care este programul orelor de Aqua Gym?

  Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 in zilele de luni, miercuri si vineri. Puteti opta pentru abonamentul de 8 sedinte sau 12 sedinte.

  Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.