Antrenamentele Aqua Gym

Antrenamentele de Aqua Gym te ajuta sa slabesti sau sa iti tonifiezi musculatura!

Este destul de chinuitor sa tragi din greu la aerobic atunci cand transpiri abundent! Cu atat mai mult este mai greu sa te antrenezi cand este cald. O varianta foarte buna o reprezinta aqua gym-ul, un antrenament la fel de intens, dar mult mai distractiv!

Abonament Durata Pret
8 sedinte 8 ore in 4 saptamani
(luni, miercuri sau vineri)
350 lei
12 sedinte 12 ore in 4 saptamani
(luni, miercuri si vineri)
450 lei

Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 in zilele de luni, miercuri si vineri.

Locatia se afla in sectorul 2 pe strada Ghinea Bratsanu nr. 7 (metrou – Obor)

Pentru a face gimnastica in apa nu trebuie sa stii sa inoti si nici nu trebuie sa incepi sa faci asta acum! Antrenamentele se desfasoara intr-un bazin unde apa nu trece de nivelul pieptului.

Un antrenament recomandat de medici

Aqua gym-ul iti antreneaza toate grupele de muschi, sistemul respirator dar si inima, fiind recomandat tuturor persoanelor, indiferent de nivelul de pregatire in fitness, de greutate sau de varsta. Gimnastica in apa este recomandata chiar si femeilor insarcinate, fiind un sport care poate fi practicat usor si distractiv. Acest antrenament este important pentru persoanele supraponderale care pot pierde in greutate in timp ce isi antreneaza sistemul cardiovascular.

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular indiferent de ora:

Nume si prenume*

Adresa de email*

Telefonul*

Locatia se afla in sectorul 2 pe strada Ghinea Bratasanu nr.7 (Scoala nr.25)

Abonament pentru in

Alte informatii necesare ?

Cum arata sala de inot unde se face fitness?

Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00.

Oferta Aqua Gym Bucuresti

Vezi oferta Aqua Gym

Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 in zilele de luni, miercuri si vineri. Puteti opta pentru abonamentul de 8 sedinte sau 12 sedinte.

Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.