Aqua-Gym

Aqua Gym scoala 25
Aqua Gym scoala 25

Aqua Gym langa scoala 25

Sala de Aqua Gym este situata pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod cladirea cu piscina de inot fiind situata in spatele Scolii nr.25. Aici se desfasoara orele de Aqua Gym si Aqua Fitness.

Care sunt preturile ?

Aqua Gym (doar la bazinul scolii 25)

Acest abonament este valabil doar in bazinul Scolii 25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym. 

Curs

Durata

Cotizatie

8 sedinte

8 ore in 4 saptamani

350 lei

12 sedinte

12 ore in 4 saptamani

450 lei

Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00.

Oferta Aqua Gym Bucuresti
Reducere la abonamentele de Aqua Gym

Vezi oferta Aqua Gym

Care este programul ?

Programul orelor de inot cu adultii si Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 22:00 de luni pana vineri. Daca doriti sa faceti parte dintr-o grupa de Aqua Gym va rugam sa veniti luni miercuri si vineri de la ora 20:00.

Aqua Gym in sectorul 2
Aqua Gym in sectorul 2

Pentru inscriere folositi pagina de contact, sau completati formularul pentru achizitionarea un abonament:

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular, indiferent de ora!

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Locatia se afla in sectorul 2 pe strada Ghinea Bratasanu nr.7 (Scoala nr.25)

  Abonament pentru in

  Alte informatii necesare ?

  Sala de Aqua Gym din sectorul 2 se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Piscina are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m.

  Cum arata sala de inot unde se face Aqua Gym?

  Care sunt preturile antrenamentelor de Aqua Gym?

  De ce sa alegem aqua gym si nu alt sport ?

  Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

  In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

  Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

  Beneficiile miscarii in apa sub ritmul muzicii !

  Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

  Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

  Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

  Cui ii este destinat programul de fitness acvatic

  Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

  Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa pot reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.  Afla mai multe raspunsuri despre Aqua Gym pe urmatoarea pagina: De ce Aqua Gym?