De ce sa faci Aqua Gym ?

De ce sa faci Aqua Gym ?

Aqua Gym-ul are foarte multe beneficii. Exercitiile în apă dezvoltă rezistența cardiovasculară, rezistența și flexibilitatea, ajută la arderea grăsimii corporale, crește circulația și vă poate ajuta să vă reabilitați mușchii și articulațiile.

Putem sa slabim prin Aqua Gym ?

Se poate salbi mai usor si mai eficient prin Aqua Gym. Acesta  este unul din avantajele orelor de Aqua Gym. În timp ce veți arde calorii făcând aerobic de apă, corpul dumneavoastră va suferi mult mai puțin stres și presiune datorită flotabilității apei. Acest lucru face ca Aqua Gym-ul sa devina un exercițiu deosebit de bun pentru pierderea în greutate pentru persoanele care sunt foarte supraponderale și pentru persoanele cu probleme comune.

Cate calorii putem sa ardem prin Aqua Gym ?

Calorii arse în timpul Aqua Gym-ului. O persoană care cântărește 125 de kilograme poate arde o valoare estimată de 340 de calorii în timpul unei antrenamente de o oră Aquafit. O persoană care cântărește 185 de kilograme poate arde 456 de calorii în timpul aceluiași antrenament. Cu cât sunteți mai greu, cu atât mai multă energie este necesară pentru a face activități deoarece corpul dumneavoastră trebuie să deplaseze mai mult.

Aqua Gym in sectorul 2
Aqua Gym in Bucuresti

Este Aqua Gym-ul un exercitiu bun de fitness ?

În comparație cu înotul, clasele de fitness Aqua Gym sunt considerate a fi un exercițiu mai bun, deoarece folosesc o varietate mai mare de mușchi. Nu veți arde atât de multe calorii ca și în cazul inotului dar arderea caloriilor este încă considerabilă – cam la fel ca mersul pe jos sau o cursă de aerobic cu impact redus.

Unde se organizeaza Aqua Gym ?

Aqua Gym-ul si orele de gimnastica in apa sunt organizate in bazinul scolii nr. 25 situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25, in apropierea mall-ului Veranda si statiei de metrou Obor.

 

Inscrie-te la Aqua Gym prin formular, indiferent de ora!

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?