Aqua Gym iarna in sectorul 2

Aqua Gym Bucuresti
Aqua Gym Bucuresti

Aqua Gym iarna in sectorul 2

Exista mai multe variante de a merge la bazin în București pentru a înota, a face aerobic în apă sau a lua cursuri de înot, indiferent de vârstă.

Exercițiul fizic în apă este recomandat pentru că nu e nevoie să ne susținem greutatea, iar efortul pare mai ușor de realizat, chiar dacă putem consuma chiar mai multe calorii decât „pe uscat”. De asemenea, articulațiile și tendoanele sunt protejate în apă, aqua gym fiind recomandat persoanelor cu probleme în aceste zone, indiferent de vârstă. Gimnastica în apă e pentru oricine!

Rezistența opusă în timpul exercițiilor în apă crește musculatura și îmbunătățește flexibilitatea. Inima este mai puțin solicitată decât în cazul exercițiilor obișnuite.

Exerciții de Aqua Gym în bazinul din sectorul 2

Persoanele care se recuperează după operații sau diverse afecțiuni preferă exercițiile în apă celor pe uscat, fiind mai puțin solicitante.

Un alt avantaj în a merge la bazin în București este că nu curge transpirația pe tine și nu te înroșești la față, ca în cazul unei ore obișnuite de aerobic. De transpirat, transpiri, dar apa reglează foarte bine temperatura corpului.

Arzi caloriile, așa nu uita să rămâi hidratat! Multe persoane sunt induse în eroare de faptul că se află în apă și nu tratează antrenamentul ca pe unul obișnuit. Este bine să avem la îndemână o sticlă de apă imediat după ce ieșim din bazin, pentru a pune la loc ce am pierdut.

Aqua gym și înotul sunt un antrenament pentru tot corpul. Mușchii sunt foarte lucrați, datorită rezistenței opuse de apă la orice mișcare.

Apa ajută foarte mult la echilibrul psihic. Statul în apă creează o senzație de calm și relaxare, chiar dacă facem sport în același timp. Reduce stările de depresie și anxietate și aduce o liniște pe durata întregii zile, chiar și după ce am terminat antrenamentul sau repriza de înot.

Dacă la înot avem nevoie doar de costum de baie, cască și ochelari, la aqua gym apelăm la diverse accesorii pentru a diversifica antrenamentul. Dincolo de exercițiile fără echipament, există și mișcări pe care le facem cu baghetele din spumă, plutele, greutățile și ganterele care ni se oferă în cadrul cursului, la bazin în București. Acestea pun în mișcare mai multe grupe de mușchi și completează perfect ora de aerobic în apă.

Piscina este la o adâncime constantă, între 1,4 și 1,5 metri, detaliile fiind afișate în zona bazinului sau disponibile la recepția clubului.

La cursurile de înot pot participa persoane de orice vârstă dornice să învețe, având instructori dedicați și beneficiind de echipament divers, care să faciliteze inițierea, cum ar fi centurile din spumă sau aripioarele de polistiren.

Beneficieza de reducere la Aqua Gym:

Abonament Aqua Gym (in sectorul 2 sau sectorul 4)

Acest abonament este valabil in bazinul scolii nr.190 si bazinul scolii nr.25. Abonamentul de Aqua Gym presupune miscari de fitness in apa pe ritmul muzicii sub asistenta unui antrenor care efectueaza programele de Aqua Gym.

Curs

Cotizatie

8 sedinte

450 lei

12 sedinte

550 lei

Programul abonamentelor de Aqua Gym:
In fiecare luni, miercuri si vineri: 20:00 – 21:00.

Orele de Aqua Gym sunt organizate in bazinul scolii nr.25 din sectorul 2 sau in bazinul scolii nr.190 din sectorul 4. „Gimnastica in apa” sau aquagym-ul te ajuta sa slabesti si sa tonifiezi musculatura. Prin Aqua Gym vei arde caloriile mai repede decat prin clasicul aerobic pe uscat, si vei da jos mai repede si mai usor  kilogramele acumulate.

Oferta Aqua Gym Bucuresti

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 21:00 luni, miercuri si vineri. Puteti opta pentru abonamentul de 8 sedinte sau 12 sedinte dupa preferinte. Valabilitatea abonamentelor este de 4 saptamani.

Inscrie-te prin formular pentru a beneficia de oferta indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Abonamentele de Aqua Gym sunt valabile in cele 2 locatii (sector 2 si sector 4)

  Abonament pentru in

  Alte informatii necesare ?

  Unde poti sa faci Aqua Gym in Bucuresti ?

  Organizam ore de Aqua Gym in cele 2 bazine de inot:

  • Bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, in Berceni (metrou Piata Sudului)

  • Bazinul scolii nr.25 din sectorul 2, in Colentina (metrou Obor)

  Aqua Gym in sectorul 4:

  Orele de Aqua Gym se desfasoara in bazinul de inot al scolii nr.190, situat pe Strada Vasile Nitu, nr.16 in cartierul Berceni, foarte aproape de mall-ul Sun Plaza si de statia de metrou Piata Sudului. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Piata Sudului.

  Aqua Gym in sectorul 2:

  Orele de Aqua Gym se desfasoara in bazinul de inot al scolii nr. 25, situat pe Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strada Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr. 25. Ca mijloc de transport rapid este statia de metrou Obor.

  De ce sa alegem Aqua Gym si nu alt sport ?

  Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

  In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

  Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

  Beneficiile miscarii in apa sub ritmul muzicii !

  Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

  Este important sa mentionez ca aqua gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

  Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

  Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

  Cui ii este destinat programul de fitness acvatic

  Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

  Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

  Fitnessul in apa este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

  Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa poate reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

  Aqua Gym in sectorul 2 – bazinul  scolii 25

   Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (Obor)

  Bazinul scolii Gimnaziale 25
  Bazin inot Scoala 25 – sector 2
  Receptie: 0761 633 663

  Aqua Gym in sectorul 4 – bazinul  scolii 190

   Strada Vasile Nitu nr.16 (Piata Sudului)

  Receptie: 0761 633 663

  Bazinele de înot sunt acoperite si se află în cladiri noi, construite special pentru acest scop . Bazinele de înot au o adâncime de 1,50 m  in zona de Aqua Gym şi o dimensiune de 25 m lungime. Bazinele sunt dotate, tratate si incalzite în conformitate cu normele europene. Aici sunt organizate pe langa orele de Aqua Gym si ore de initiere inot, perfectionare si performanta atat pentru adulti cat si pentru copii.

  Pentru mai multe informatii privind bazinele de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.