Aqua Gym pentru gravide

Lectii de inot pentru gravide
Lectii de inot pentru gravide

Aqua Gym pentru gravide in Bucuresti sector 2.

Usurinta practicarii Aqua Gym-ului, in comparatie cu practicarea exercitiilor de gimnastica aerobica, explica preferinta si cerinta pentru acest tip de miscare din partea multor gravide, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, cand, datorita greutatii crescande, miscarile incep sa devina din ce in ce mai greoaie.

Lectii de inot pentru gravide
Aqua Gym pentru gravide

Dincolo de beneficiile miscarii in apa, trebuie mentionata si „starea de bine” pe care gravidele o mentioneaza in mod constant ca o au dupa practicarea programului de Aqua Gym.

Efectele concrete ale AquaGym-ului constau in: imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, imbunatatirea respiratiei, reglarea digestiei, reducerea edemelor, reducerea tensiunii articulatiilor si relaxare. La programele de gimnastica acvatica poate avea acces orice gravida deorece nu exista conditia existentei unor abilitati de inot, atata timp cat apa din piscina are o adancime corespunzatoare.

Restrictiile participarii la programele de aqua gym sunt legate de existenta unor afectiuni cum ar fi boli de inima, infectii, diabet, epilepsie si insuficienta respiratorie. Tot aici ar trebui mentionata inca o categorie de afectiuni, a caror aparitie este strans legata de sarcina si care, de asemenea, trebuie luate in considerate cu multa atentie, pentru a nu periclita evolutia normala a sarcini existente. Ele sunt avorturile spontane in antecedente, cerclajul colului uterin, hipertensiunea arteriala, intarzierea de crestere intra-uterina, membranele rupte.

Unde poti sa faci Aqua Gym in Bucuresti ?

Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25.

Care sunt preturile la Aqua Gym?

AbonamentDurataPret
8 sedinte8 ore in 4 saptamani350 lei
12 sedinte12 ore in 4 saptamani450 lei

Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate in intre orele 20:00  si 21:00 luni, miercuri si vineri.

Inscriere Aqua Gym indiferent de ora! Valabil doar pentru locatia din sectorul 2 (Ghinea Bratasanu nr.7)

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Pentru mai multe informatii privind bazinul de inot in care ne defasuram activitatea accesati pagina celor mai frecvente intrebari, pagina serviciilor pentru a vedea preturile abonamentelor de inot sau pagina de inscriere pentru rezervarea unui loc si achizitionarea abonamentului.