Cursuri inot copii sub 3 ani

Cursuri de inot pentru bebelusi
Cursuri de inot pentru bebelusi

Cursuri inot copii sub 3 ani

Varsta de 3 ani este una delicioasa. Pe de o parte, copilul e tot mai putin incapatanat si devine de la zi la zi mai cooperant. Incepe sa inteleaga ce este rabdarea (chiar daca ii displace acest concept) si are primele tendinte sa isi stapaneasca frustarile. Copilul incepe sa semene tot ma putin cu bebelusul plangacios care era acum un an. Este mai putin tiranic pentru parinti si tot mai captivat de cei din jur si de lumea minunata care il inconjoara. La aceasta varsta antrenorii de inot recomanda parintilor sa isi inscrie copiii la cursurile de inot pentru joaca in apa si balaceala. Copiii care reactioneaza pozitiv la primele sedinte de inot in bazin vor invata mai apoi sa inoate si sa se dezvolte armonios.

Cursuri de inot pentru bebelusi
Cursuri inot copii la 3 ani

Iata toate detaliile despre dezvoltarea fizica si sociala a copilului de 3 ani care practica inotul:

La 3 ani, copilul masoara, in medie intre 90 si 96 de centimetri. Cantaraste intre 13 si 16 kg. A dobandit integral simtul echilibrului si poate sa stea intr-un picior, sa loveasca o minge, sa mearga cu spatele sau sa mearga drept de-a lungul unei linii.

Caracter si personalitate la 3 ani.

La trei ani, copilul isi plaseaza mama in centrul vietii sale afective. Tata este preferat in special pentru anumite activitati precise. La primele sedinte de inot este posibil sa nu se ataseze imediat de antrenor, dar cu putin ajutor din partea parintilor acesta etapa poate fi depasita.

Daca merge la inot si se ataseaza de antrenor copilul isi doreste sa fie preferat atunci cand este inscris intr-o grupa. Recomandam ca la aceasta varsta sa fie inscris intr-o grupa de maxim 3 copii cu antrenor personal sau chiar in regim individual pentru o asistenta mai buna la primele lectii de inot. Copilul de 3 ani i va face placere sa se joace in apa, sa sara si sa se scufunde. In relatiile cu alti copii va devenii capabil de mai multa cooperare si atentie, va stii sa isi astepte randul si intelege explicatiile antrenorilor. Sub aceasta varsta nu recomandam inscrierea la inot atat timp cat copilul este sanatos si nu are nevoie de remedierea timpurie a unor probleme fizice. Copiii sub varsta de 3 ani in general nu inteleg explicatiile nu invata sa inoate si mai rau de atat pot prinde frica de bazin si de apa.

Pentru mai multe detalii sau inscriere completati formularul indiferent de ora.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?