Cursuri inot copii la varsta de 3 ani

Cursuri înot copii  la varsta de 3 ani

Folosim o abordare didactică centrată pe copil ,axată pe siguranța personală, abilități de supraviețuire de bază și prin tehnici avansate de înot. Instructorii noștri sunt foarte bine pregătiți și lucrează cu elevii pentru a dezvolta o relație armonioasă cu apa. Aceștia construiesc o bază solidă prin introducerea de exerciții de respirație ,de construire a forței corpului de bază și de propulsie . Pe măsură ce elevii noștri progresează, adăugăm procedee adecvate dezvoltării ajutând la creșterea încrederii, a stimei de sine și a independenței cursanților . Copiii se distrează în timp ce învață înoate

Cursurile de înot pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

Această clasă este adresată copiilor care vin pentru prima dată la înot sau încă se tem și se simt inconfortabil în apă.
– Sunt introduse abilități de siguranță și abilități de plutire (spate și față).

Cursuri inot copii in Bucuresti incepand de la 3 ani
Cursuri inot copii in Bucuresti incepand de la 3 ani cu antrenor personal sau in regim personal de la varsta de 4 ani

Cursurile de inot sunt organizate in regim de initiere, perfectionare atat pentru copii cat si pentru adulti. Pentru copiii cu potential si dorinta de a performa in acest sport clubul face selectii in echipa de polo si natatie.

Cursuri inot copii

Incepand de la varsta de 3 ani va puteti inscrie copilul la grupele de initiere sau puteti alege un antrenor de inot personal.  Daca copilul este mai  mare sau stie sa inoate, acesta poate face parte din grupele de perfectionare alaturi de avansati. Ulterior poate fi selectionat intr-o grupa de performanta.

Cursuri de recuperare fizica pentru copii

Daca ai probleme de sanatate iar doctorul ti-a spus ca inotul iti face bine, si recuperarea in mediul acvatic te va ajuta, nu mai pierde timpul. Foloseste pagina de contact si solicita asistenta unui kinetoterapeut care te va ajuta sa iti revii mai repede printr-un program de exercitii in apa cu diverse materiale plutitoare sau greutati mici pentru intarirea musculaturii in zonele afectate !