Cursuri de inot in sector 5 si 6

Cursuri de inot in sector 5 si 6

Cursuri de inot in sector 5 si 6 pentru copii si adulti organizate in bazinul facultatii de medicina si farmacie Carol Davila sau in Bazinul de inot din Ghencea al clubului Steaua Bucuresti. Bazinele de inot din Ghencea si Cotroceni sunt acoperite si incalzite corespunzator.

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila

Cursuri de inot in sector 5 si 6 (Ghencea si Cotroceni)

Unde sunt organizate cursurile de inot ?

Bazinul de inot este situat din sectorul 6 la facultatea de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti, in cartierul Cotroceni. Adresa facultatii de medicina: B-dul Eroii Sanitari nr.8. Localizarea Facultatii de Medicina:

Cum sunt organizate cursurile de inot din sectoarele si si 6 ?

Cursurile de inot din sectorul 6 sunt valabile atat pentru copiii care nu stiu sa inoate cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze pentru a fi mai apoi selectati in grupa de performanta pentru natatie sau polo pe apa. Cursurile de inot din sectorul 6 sunt organizate pe culoare diferite in fucntie de nivelul fiecarui copil. In general un antrenor se ocupa de maxim 5 copii, cand acest numar al copiilor este depasit  intervine ajutorul unui alt antrenor experimentat pentru o asistenta cat mai buna. Cursurile de inot sunt adresate tuturor copiilor indiferent de varsta si nivel.

Localizarea bazinului Steaua Bucuresti:

Bazinul de inot este situat din sectorul 5  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 București.

Cum poate învăţa cel mai repede copilul dumneavoastra să înoate?

Fiecare copil are nevoie de perioade diferite de timp pentru a învăţa să înoate, dar în medie sunt necesare cam 20 de lecţii de înot. Foarte important este să nu grăbim procesul şi, dacă se impune, să mai plătim câteva ore suplimentare

Pot părinţii să îşi înveţe singuri copiii să înoate?

Nu este deloc recomandat! A învăţa să înoţi este o procedura ce conţine foarte multe procedee de mişcare şi necesită multă disciplină, atenţie şi răbdare. Ele trebuiesc predate de instructori cu experienţă pentru a da rezultate optime.

Ce alte reguli ar trebui să iau în calcul atunci când duc copilul la înot?

  • costum de înot adecvat. Nu trebuie să între în bazin cu pantaloni scurţi şi cu tricou deaorece acestea devin foarte grele atunci când se udă

  • este recomandată şi o căsca de plastic pentru protecţie. Dacă micuţul are părul lung acesta poate obtura ochii, gura şi nasul.

Pregătirea pentru inot:

  • nu lăsaţi copilul în bazin la mai puţin de 30 de min după ce a mâncat

  • mesele de dinaintea orelor de înot trebuie să fie cât mai uşoare, dar ţineţi totuşi cont că nu trebuie să fie nici flămând

  • nu le daţi copiilor sucuri carbogazoase înaintea şedinţelor. Se pot balona şi pot avea un disconfort gastric.