Inot pentru copii

Cursuri inot copii Bucuresti sector 2
Cursuri inot copii Bucuresti

🏊‍♂️ Cursuri de inot pentru copii printre Stropi de Succes! 🌟🏊‍♀️

Știi ce-i mai tare decât un delfin facând plonjoane? Copilul tău făcându-le într-un bazin ca un adevărat campion! La noi, înotul devine aventură și apoi performanță – cu un strop de amuzament pe deasupra! 💦🤽‍♂️

Indiferent dacă piticul tău este incepator sau deja face valuri, avem locuri special pentru el. Suntem in locul în care începătorii se transformă în pestisori cu aripioare iar campionii își împing limitele într-un stil unic pe culoarele de avansati. Inițiere, perfecționare sau pur și simplu să facem valuri – alegerea este a voastra!

🤽‍♂️ De pestisori la campioni!

Cursurile noastre nu sunt doar despre înot – sunt despre aventura acvatică. În plus față de lecțiile de înot și polo pe apă, oferim șansa de a te transforma într-o adevărată „broască țestoasă” sub îndrumarea antrenorilor.

🏋️‍♀️ Lupta cu Stropii – Kinetoterapia în Apă!

Nu suntem doar un club de înot, suntem o echipă care își susține membrii în orice situație. Pentru piticii cu provocări fizice, avem kinetoterapeuți gata să-i ajute să se dezvolte și să-și tonifieze mușchii într-un mod cat mai placut. Așa că nu mai sta pe gânduri, vino să facem câteva mișcări de recuperare fizica in apa și să transformăm bazinul într-un ring al reușitei!

💦 Aventura Începe Aici! 🌊

Suntem mai mult decât un club – suntem o familie în care râsul, înotul și câștigarea propriilor bătălii acvatice sunt la ordinea zilei. Așa că hai să facem valuri de distracție și să transformăm fiecare bazin într-un paradis al reușitei. Aventura începe la noi – să ne vedem în bazin! 🏄‍♂️🎉

Pentru cursurile de inot cu copiii va punem la dispozitie locatii in care puteti sa va inscrieti copilul la inot, fie in regim de initiere si perfectionare, fie pentru performanta daca acesta se afla la un nivel mai inalt. El poate fi selectat in grupele de natatie sau polo pe apa. Deasemenea punem la dispozitia copiilor cu probleme kientoterapeuti care ii vor ajuta pe micutii sportivi cu deficiente fizice sa isi tonifieze musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate in:

Cursuri inot copii la Carol Davila (Cotroceni: Eroii Sanitari nr.8)

Apel rapid: 0723000050

Cursuri inot copii la Olimpia (Iancului: Sos. Iancului nr. 128A)

Apel rapid: 0761633663

Cursuri inot copii la scoala 25 (Colentina: Ghinea Brătăşanu nr. 7)

Apel rapid: 0722201666

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila

Inot pentru copii

Cursurile de inot pentru copii se desfasoara pe culoare diferite in functie de varsta si nivelul fiecarui copil. La nivel de grup antrenorii se ocupa cu atentie de toti copii si colaboreaza intre ei pentru promovarea acestora pe culoare de perfectionare si performanta.

Lecțiile de înot împiedică un copil (sau un adult) să se înece, este important ca fiecare copil să cunoască abilitățile de supraviețuire în apă, precum și cum să înoate. S-ar putea să vă întrebați la ce vârstă ar trebui copiii dvs. să înceapă lecțiile de înot. Pentru acest lucru trebuie sa stiti toti pasii despre lecțiile de înot pentru copii, inclusiv ceea ce trebuie sa cautati și la ce să va așteptati:

Cursuri inot copii la: Bazinul Carol Davila 

Cursuri inot copii la: Bazinul Olimpia

Cursuri inot copii la: Bazinul Steaua