Bazin inot Alexandreea

Bazin inot Alexandreea
Bazin inot Alexandreea

Bazin inot Alexandreea

Alexandreea a avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber. Ne referim aici la timpul pe care fiecare dintre noi isi doreste sa-l foloseasca pentru sanatate si aspect fizic armonios.

Bazin inot Alexandreea
Bazin inot Alexandreea

Clubul se intinde pe o suprafata de aproximativ 3500 mp impartita pe cinci nivele, beneficiind de teren de fotbal cu suprafata artificiala, acoperit si parcare privata. Tot clubul a fost construit de la zero special pentru dumneavoastra, incepand de la structura de rezistenta a cladirii pana la cele mai mici detalii de finisare.

Parterul va sta la dispozitie cu receptia, doua vestiare separate (femei -barbati) fiecare vestiar fiind dotat cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete. Tot aici se afla si barul sportiv unde va puteti relaxa inainte sau dupa antrenament,consumand un shake proteic sau un fresh natural.

La Nivelul -1 se afla piscina semiolimpica.

Etajul 1 va asteapta cucea mai moderna sala de fitness din Bucuresti dotata cu aparatura de ultima generatie.

Etajul 2 se evidentiaza prin una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti aproximativ 250 mp si sala de spinning.

La etajul 3 va asteptam  pentru relaxare in 8 camere  pentru masaj general, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, impachetari la termo cuverte, reflexoterapie sishiatsu (NOU).

  • Complex sportiv dotat cu piscina

  • Adresa: B-dul. Basarabia nr. 37-39, sector 2, Bucuresti

Alte locatii in sectorul 2

In apropierea acestei locatii se afla bazinul Scolii nr 25 si bazinul Olimpia, disponibile cursurilor de inot pentru copii (initiere, performanta, polo si natatie) cursurilor de initiere si perfectionare pentru adulti, claselor de Aqua Gym si orelor de agrement sau recuperare.

Bazinul  Scolii nr. 25 (Colentina)

 Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7 (sector 2)

Bazinul scolii Gimnaziale 25
Bazin inot Scoala 25 – sector 2
Receptie: 0761633663Detalii:   0723000050

Bazinul de înot al Scolii nr. 25 se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene.

Bazinul Olimpia (Iancului)

 Sos. Iancului nr. 128A (sector 2)

Bazinul de inot Olimpia
Bazin inot Olimpia – sector 2

Receptie: 0761633663

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Daca sunteti in cautarea altor locatii, aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentruagrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.