Bazin inot Miramar

Bazin inot Miramar
Bazin inot Miramar

Bazin inot Miramar !

Complexul Miramar este cunoscut pentru faptul ca reuneste tot ce inseamna sport: frumusete, intretinere, recuperare fizica prin inot, miscare si mai nou, educatie prin sport. Putem spune ca acest complex Miramar are solutii pentru orice client.

Bazin inot Miramar
Bazin inot Miramar

Bazinul Miramar este deschis publicului atat pentru cursurile de inot la nivel de grupa sau in regim personal pentru copii si adulti cat si pentru cei care vor sa inoate de placere – agrement

Bazinul semi-olimpic acoperit Miramar este locul preferat de copii si de adultii care se relaxeaza dupa o zi la birou. Sezlongurile amplasate in curte pe timp de vara iti permit sa pierzi zile in sir bronzandu-te. Se ofera cursuri de inot cat si posibilitatea practicarii inotului terapeutic, de relaxare, recuperare, inviorare, etc. Piscina (cu multiple imbunatatiri) este functionala intregul an, cu apa la 28-29 grade in recirculare permanenta. Dupa cateva bazine puteti veti da iama cu siguranta in gustarile de la bar.

Pachete de servicii combinate pentru care se aplica 20% reducere pentru fiecare serviciu:

  • -piscine+fitness sau body building+sauna

  • -piscina+sauna

  • -aerobic+fitness

Fiind o constructie de proportii, bazinul Miramar ofera mult spatiu vizitatorilor, astfel incat nimeni sa nu se simta inghesuit, restrictionat in miscari si posibilitati. Cu toate dotarile si experienta indelungata, Clubul nu si-ar fi castigat armata de adepti daca nu ar fi avut politica preturilor mici. Raportul pret-calitate este cel care cu siguranta va va face cu ochiul. Toata lumea e invitata la Miramar, fiindca toti trebuie sa avem grija sa ne mentinem cat mai frumosi. Ai grija de corpul si spiritul tau? Esti invitat la Miramar. Propun sa incepeti cu o partida de inot sau un masaj tonifiant.

Daca sunteti in cautarea altor locatii, aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.