Bazin inot Phoenicia

Bazin inot Phoenicia
Bazin inot Phoenicia

Bazin inot Phoenicia

Bazin inot Phoenicia
Bazin inot Phoenicia

Latimea bazinului de inot este destinata cursurilor de initiere datorita distantei relativ scurte pe care un copil care a invatat sa inoate o poate parcurge pentru perfectionare.
Deasemenea adultii pot atinge in prima jumatate a bazinului cu picioarele fundul acestuia simtindu-se in siguranta.
Antrenorii nostri tin cont de particularitatile individuale ale fiecarui client indiferent de varsta.

Bazinul are o lungime pe care un copil care stie bine sa inoate o poate parcurge de mai multe ori in scopul imbunatatirii rezistentei si perfectionarii.
Deasemenea adultii pot invata sa calce apa in jumatatea de bazin adanca pana la 2m.
Daca esti sau vrei sa devii o fire sportiva, dinamica, stii sa inoti si doresti perfectionarea stilurilor de inot te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti.

Bazinul prezinta un loc imprejmuit unde parintii si copii pot face incalzirea pe uscat sau pot sta intinsi pe sezloange pentru relaxare.
Acesta este unul dintre cele mai respectate bazine in domeniu. Bazinul  este aflat intr-o zona accesibila, dotat cu toate utilitarele si echipamentele necesare lucrului in domeniul inotului de placere si relaxarii.
Tot aici sunt organizate programe de Aqua Gym, si Recuperare Fizica prin inot.

  • Bazinul de inot in apropierea zonelor: Otopeni, Baneasa, Mogosoaia, Bucurestii Noi

  • Adresa: Soseaua Odaii, Nr441-443

  • Program: Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Daca sunteti in cautarea altor locatii aici puteti gasi o lista cu mai multe bazine de inot pentru agrement si cursuri de inot. Pentru inscriere folositi pagina de contact.